Milyen elfoglaltságot találjak ki?
Egy fiúval elkezdtünk levelezni kb 2 hete,és máris találkozni akar.
Én mondtam neki hogy ez nekem baromi gyors,de nagyon szeretne már látni.
Én viszont már arra gondoltam,hogy kitalálok valami kamu elfoglaltságot,amire tudnék hivatkozni, hogy legalább 1 hónappal kihúzzam.Nekem ez a 2 hét semmire se elég,úgyhogy muszály lenne kitalálnom valamit,mert elveszíteni se akarom. Tudom ,hogyha tényleg tetszek neki,vár rám, stb... de nekem most gyakorlati tanácsokra lenne szükségem.Mert 1-2 hónap mulva már azt mondom,rendben,találkozhatunk,de még nem ismerem eléggé.
Szóval..van valami ötletetek,amivel ki lehet húzni 1 hónapot?
Nyaralást nem merem,mert 1 városban lakunk,és ha meglát, az ciki lenne..
Nem tudom..mondjuk h szervizbe van a gépem azzal ki lehet huzni 1 hetet..meg mondjuk 1 hétvége egy másik városba bnőmnél...de ez még édes kevés :SS valami tanfolyam vizsga?? de attól még simán összefuthatnánk,erre tuti azt mondja:( nem tudom:( segítsetek :S
22/L
21:24-es
honnan veszed hogy nem volt párkapcsolatom attól mert nem szexeltem még?Kérlek linkeld be ha bárhova is ezt irtam volna.és mint látod,most is alakul valami:)
de te tényleg suttyó vagy ha ennyire nem olvasol,csak a főcímet.kérlek ne tetőzd tovább az életem a jelenléteddel.még utoljára írhatsz,aztán téma lezárva veled:)
gyerekek,kérlek ne csak a főcímet olvassátok el..
amúgy köszi mindenkinek:)
bass@us 4.oldalra csak sikerült értelmezni a kérdésem :D
köszönöm az utolsó választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!