Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen elfoglaltságot találjak...

Milyen elfoglaltságot találjak ki?

Figyelt kérdés

Egy fiúval elkezdtünk levelezni kb 2 hete,és máris találkozni akar.

Én mondtam neki hogy ez nekem baromi gyors,de nagyon szeretne már látni.

Én viszont már arra gondoltam,hogy kitalálok valami kamu elfoglaltságot,amire tudnék hivatkozni, hogy legalább 1 hónappal kihúzzam.Nekem ez a 2 hét semmire se elég,úgyhogy muszály lenne kitalálnom valamit,mert elveszíteni se akarom. Tudom ,hogyha tényleg tetszek neki,vár rám, stb... de nekem most gyakorlati tanácsokra lenne szükségem.Mert 1-2 hónap mulva már azt mondom,rendben,találkozhatunk,de még nem ismerem eléggé.

Szóval..van valami ötletetek,amivel ki lehet húzni 1 hónapot?

Nyaralást nem merem,mert 1 városban lakunk,és ha meglát, az ciki lenne..

Nem tudom..mondjuk h szervizbe van a gépem azzal ki lehet huzni 1 hetet..meg mondjuk 1 hétvége egy másik városba bnőmnél...de ez még édes kevés :SS valami tanfolyam vizsga?? de attól még simán összefuthatnánk,erre tuti azt mondja:( nem tudom:( segítsetek :S

22/L

2010. jún. 13. 17:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy mennyire fontos neked az 1-2 hónapos levelezés. De ne találj ki kifogásokat, mert az olyan mintha hazudnál és egy kapcsolat csak őszinte lehet.
2010. jún. 13. 18:12
 12/37 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Találd ki azt (bár nem szép dolog), hogy van pár családi ügy amit el kell intézned valamint lelkileg is helyre kell tenned pár dolgot. Ha normális akkor nem kérdez bele a dolgokban.

DE szeretném elmondani az én tapasztalatom, véleményemet is:

Múlt nyáron megismerkedtem egy fiúval Hotdogon. Nem vagyok egy ismerkedős, pasizós típus, én is szűz vagyok még. Elkezdtünk levelezni és semmit sem erőltetett. Végül 3 hónap után én mondtam ki, hogy szeretnél vele élőben is találkozni, mert "megértem" rá. Nagyon örültem neki, hogy képes volt ennyir várni és nem erőltetni semmit. Egyébként nem jöttünk össze, de a mai napig irogatunk egymásnak néha pedig levelezünk.

Téged viszont nem igazán értelek. Az okés lenne, hogy nem szívesen találkozik valaki netről csak úgy, főleg a mai világban, de ha látásból ismeritek egymást akkor minek ez a játék!?

Ha összejötök eleve nem lesz jó pont, hogy te anno becsaptad őt. Amúgy meg kifejezetten előnyösebb lenne ha élőben találkozgatnátok inkább mint levelezgetni. Nálam is probléma volt, hogy rengeteg mindent tudtunk már egymásról, de a test amivel találkoztam még idegen volt és ezáltal teljesen sablonos témákról beszéltünk csak.

Tehát ha látásból ismeritek egymást és tudod, hogy nem egy sorozatgyilkos, akkor lehet érdemes lenne tényleg összefutni.

Amúgy miért nem akarsz vele találkozni? Úgy könnyebb lenne segíteni is.

L/18

2010. jún. 13. 18:12
 13/37 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó két válaszoló!

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat,és teljesen igazatok van!

De az utolsó válaszoló ötletére fogok szorítkozni,mert ez például teljesen igaz is jelen pillanatban.A családi ügyek elég katasztrófálisak, és abszolút nem vagyok toppon. ez kihat mindnenre,de eszembe se jutott,mint "mentség", de köszi az ötletet, ez igen jól jött most!!!

A kérdésedre válaszolva pedig azért IS szeretnék kihuzni 1-2 honapot,mert 1.)Jó lenne ha tudnám,kivel fogok leülni egy asztalhoz,és abbol nem sokat tudok leszűrni,hogy Szia, Johnny vagyok..itt és itt tanulok, hobbim ez meg az...kell egy kis tartalom amit nem lehet ilyen rövid idő alatt kibogozni 2.) Sajna még itthon lakok, de már nagyon el akarok költözni albiba,mert ha elkezdenénk járni,ide nem hozhatom fel..és ehhez is kell nekem az az 1-2 hónap mig találok albit...nem akartam elmondani ezeket, mert tuti hülyének néztetek volna vagy néztek,de ha már ilyen kedvesek vagytok,hogy próbáltok segíteni, a minimum hogy elmondom mi van konkrétan.

úgyhogy nagyon köszönöm az eddigieket /eddigieknek !:)

2010. jún. 13. 18:48
 14/37 anonim ***** válasza:
59%
nem a szűziességed utal arra hogy tapasztalatlan vagy , hanem az az 1-2 ??? hónap (???)
2010. jún. 13. 18:51
 15/37 A kérdező kommentje:
és ez neked miért fáj?
2010. jún. 13. 18:59
 16/37 anonim ***** válasza:
59%
élőben ismerkedj , csak ezt tudom javasolni
2010. jún. 13. 19:00
 17/37 A kérdező kommentje:

nem az a kérdés h tapasztalt vagyok e vagy sem,hanem ötleteket kértem.

miért nem megy az olvasás?

2010. jún. 13. 19:01
 18/37 anonim ***** válasza:
keressünk neked elfoglaltságot , hmm , ha azt "használod" amit javaslunk attól még átverés , nem tudsz kibújni a felelőség alól
2010. jún. 13. 19:05
 19/37 A kérdező kommentje:

istenem,a sok erkölcsis..komoylan mondom ugy beszéltek erről,mintha minimum sikkasztásra készülnék KÖNYÖRGÖM !!!

és mint emlitettem, a családi ügyek TELJES MÉRTÉKBEN megalapozottak !! Igy ha bármikor szóba jönne, még csak el sem árulhatom magam,hisz a szituáció IGAZ. Más kérdés,hogy eszembe se jutott erre hivatkozni.

Ugyhogy a lelkiismeretem teljesen tiszta.

Akkor igazat adnék,ha olyat találtam volna ki,amiket az elején irtam..mint szervíz, stb...

De igy teljesen nyugodt vagyok.

2010. jún. 13. 19:10
 20/37 anonim ***** válasza:

Akkor jó,ha nyugodt vagy...Megértem a kételyeidet,megértem,hogy szűz vagy még,megértem,hogy nem szeretnéd elkapkodni.Csak azt az egyet nem értem,miért kell hazugságokhoz folyamodni,miért nem lehet vele rögtön megosztani az igazat?Jó,oké,akkor mondd azt,hogy ez és ez van otthon,csak aztán meg ne bánd,hogy húzod a dolgot még hónapokig,mert lehet,addigra elszáll a türelme!Végül is már élőben találkoztatok,látásból ismered,én nem értem,miért nem lehet őszintének lenni hozzá,vagy csak úgy szemtől szemben,tét,meg elkötelezettség nélkül randizni Vele?Mondjuk Te tudod.Én úgy látom,nagyon éretlen vagy még gondolkodásilag,és egy kapcsolatra is,ráadásul félsz,és ezért van mindez.Bocs,de ez a véleményem.

(Egyébként erről az ,,azonnal megsértődök vérig mindenen,mert én aztán hiper-érzékeny vagyok,és ha valaki nem azt mondja,amit én hallani szeretnék,akkor azonnal felveszem a flegma védekezési stílusomat" című viselkedésről szerintem sürgősen szokj le!)

2010. jún. 13. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!