Milyen elfoglaltságot találjak ki?
Egy fiúval elkezdtünk levelezni kb 2 hete,és máris találkozni akar.
Én mondtam neki hogy ez nekem baromi gyors,de nagyon szeretne már látni.
Én viszont már arra gondoltam,hogy kitalálok valami kamu elfoglaltságot,amire tudnék hivatkozni, hogy legalább 1 hónappal kihúzzam.Nekem ez a 2 hét semmire se elég,úgyhogy muszály lenne kitalálnom valamit,mert elveszíteni se akarom. Tudom ,hogyha tényleg tetszek neki,vár rám, stb... de nekem most gyakorlati tanácsokra lenne szükségem.Mert 1-2 hónap mulva már azt mondom,rendben,találkozhatunk,de még nem ismerem eléggé.
Szóval..van valami ötletetek,amivel ki lehet húzni 1 hónapot?
Nyaralást nem merem,mert 1 városban lakunk,és ha meglát, az ciki lenne..
Nem tudom..mondjuk h szervizbe van a gépem azzal ki lehet huzni 1 hetet..meg mondjuk 1 hétvége egy másik városba bnőmnél...de ez még édes kevés :SS valami tanfolyam vizsga?? de attól még simán összefuthatnánk,erre tuti azt mondja:( nem tudom:( segítsetek :S
22/L
ne haragudj utolsó,de látod,ez az internet átka..én egy pillanatra se sértődtem meg, más kérdés, ha te úgy értelmezted.
de mivel az indokomat is félreértelmezted ( nem azért nem akarok mert szűz vagyok,hanem mert el kell költöznöm, és igenis kell 1-2 honap mig lesz albérletem), így elnézem neked a figyelmetlenséget, de erről meg méghamarabb le kéne szokni :)
( csak azért írtam szmájlit, nehogy azt hidd, vérig vagyok sértődve)
ja és még valami a figyelmetlenségre : ha megfigyeled,nem sértődök meg azokra,akik nem azt mondják amit hallani akarok, hanem sokan NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLNAK!
és ha megfigyeled,aki a kérdésre válaszolt,annak mind igazat adtam,akár ugy gondolta,akár nem.
Nem,Neked azok a válaszok tetszettek,amiket hallani szerettél volna.Látod,erről a kioktató,nagyképű stílusról beszéltem!S egyébként az is a kérdéshez tartozik,hogy éretlen vagy még arra,hogy párkapcsolatod legyen.Aki kifogásokat keres,ahelyett,hogy a fiú szemébe mondaná,hogy: ,,Nézd,én azért nem szeretném,hogy találkozzunk,mert ekkor és akkor találok csak albérletet magamnak,mert otthon zűrös jelenleg az élet!"Nos,az az ember éretlen egy párkapcsolatra.Ami nem feltétlenül rossz dolog,csupán egy tény,amin lehet változtatni.
Különben máskor ne rakj ki ide kérdést,ha ennyire kiakadsz azon,ha valaki a saját álláspontját leírja Neked! Egyébként mindenki a kérdésre válaszolt.
te figyelj már..hát nem ezt mondom??? hogy megmondom neki h lakást kell találnom apám miatt és addig nem akarok találkozni.
egyébként meg : te sem a kérdésre válaszoltál. Volt ötleted? Nem.Max írtál (és valószinűleg még fogsz is)egy olyan vélemény halmazt ami abszolut nem tartozott a kérdéskörbe.Továbbá kérdés volt h érett vagyok-e? HOgy megbánom-e? Hogy kire hallgassak?Nem.
Éééés még annnyit,hogy bizony NEM MINDENKI a kérdésre válaszolt,de ahhoz nem kellett 1 hónap nekem se,hogy rájöjjek,figyelmetlen vagy:)
Rendben,írd nyugodtan még a nem a kérdésre vonatkozó válaszodat,ígérem lesz aki elolvassa,és akkor utána mehetsz a kövi kérdésre.
Ez amúgy tipikus ezen az oldalon : rizsa van,de válasz az nehezen.
és nem vagyok besértődve :)
Hazudd azt neki, hogy családi programod van vagy hogy sok munkád van ( bár ezt nem minden férfi veszi be )
Mondjuk ha egy városban éltek, azt ajánlom ne mozdulj ki otthonról, így biztos nem fogsz vele találkozni.
szia kedves utolsó:)
ugy döntöttem,megmondom az igazat..hogy albit kell találnom sürgősen :S
mivel az első két hétbe nem éreztem olyan közel magamhoz h ilyen belső problémákat elmondjak neki, igy nem tudja még,de sztem elmondom.ebbe nem kavarodok bele legalább X év múlva..
oops 20:11-esnek ment az előző üzim :)
utolsónak meg : köszönöm,most gyors telesírom a párnám,hogy
egy vadidegen aki semmi se tud rólam de még a kérdésemet se tudja értelmezni,éretlennek nyilvánít:)
Minden jót ! Szia szia
Első vagyok megint.
Még mindig az őszinteség mellett lobbizok.
És egyébként, szerintem nem tartozol neki indokkal. Mivel még nem vagytok olyan kapcsolatban, hogy "számonkérjen" rajtad akármit is, ezért lehet az is az indokod, hogy mert csak.
itt senki nem olvassa amit írok ?? Írtam, hogy az igazi ok h el kell költöznöm! és végül eldöntöttem h el is mondom,nem hivatkozok másra.Vagyis őszinte leszek.
Jajjj a sok őszinteségrohamos komolyan.Hát nem kapcsolatban vagyok én,hanem egy idegen ember nekem!
Hát kedves uccsó, a te ereidért biztos nem lenne kár.
Egyébként a kérdésemre egy kedves válaszoló válaszolt is, többieknek köszönöm a részvételt.
De sürgősen tanuljatok meg olvasni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!