Melyik rosszabb? Egy feleséget egy hivatásossal megcsalni, vagy egy ismerkedés/randizás után szexelni?
TV-ben is meg itt is olvasom, hogy mentegetőzik a férfi, hogy ő bizony pénzért soha nem vett lányt magának.
Ha belegondolok jobb ha pénzért vesz magának, mert akkor csak a szükségleteit elégíti ki, de ha randizik, meg udvarol másnak, az már jóval mélyebb érzelmesebb megcsalás.
Szerintetek?
Szentfazékok automatikusan lepontozásra kerülnek!
Egyiket sem tudnám megbocsájtani az biztos, de ha egy randi keretei belül csalna meg az biztos jobban fájna, mert akkor már egy ideje titkolt előttem valamit és lehet, hogy engem már nem is szeret igazán. Itt még a megcsalásra tetőzödik a hazugság is!
Talán a "legmegbocsájthatóbb" fajtája ha aznap este ismeri meg és végül ágyban kötnek ki, mert az "nem annyira tudatos" csak a farka irányítja.
Azonban mint már valaki írta, megcsalás és megcsalás között nincs különbség. Ha megtette ott valami nem stim, szerintem ha valaki szeret valakit akkor tud nemet mondani vagy ha pedig hiányzik valami a szexuális életükből akkor azt megtudják emberekhez méltóan beszélni, esetenként kiegészíteni a hiányosságokat,hogy ki mit szeretne.
Ha pedig mindenféle képpen félra akar lépni, akkor legalább legyen benne annyi, hogy szakít velem előtte.
L/18
14:01
Ó, nem a kérdésemre válaszoltál. (Ugye milyen nehéz beismerni a másik igazát?)
De tovább kérdezek: honnan ismered azokat, akik ide írogatnak?
Én viszont még tudnék neked olyan igaz történeteket mesélni, amelyekben szintén nem fekete vagy fehér a helyzet...
Igazad van,ez az általános :DD a lehető legevidensebb oka a megcsalásnak.. tele van a város ilyen emberekkel,akik azért csalják meg a másikat mert beteg..
:D de nehéz volt beismerni:D Lefogadok te is egy ilyen "egy kúrás még belefér" nő/férfi vagy.. de engem aztán nem érdekel :) Akkor sincs rá menstég,és értelmes magyarázat,az ilyen kirívó esetektől eltekintve mint a te példád,körülötted biztos tolonganak az ilyenek..
Mondok egy egészen hétköznapi valós példát. Férj 42, feleség 3 évvel fiatalabb 15 éve együtt, 3 gyerek, stabil egzisztencia. Működő házasság, sok közös nevetés, minőségi együtt töltött idő, férj imádja a gyerekeket és feleségét is.
Egyikük sem bénult le, sem lett igénytelen, vagy elhízott.
Éppen csak egy dolog hiányzik, anya kb.4 éve nem szexelt apával, utolsó alkalommal a harmadik gyerek megfoganásakor.
Férjnek nagyon hiányzik a szex, ezer módon próbált közeledni, udvarolni, romantikus légkört és intimitást teremteni. Intenzíven elkezdett sportolni és adni magára hátha... Még egy masszázs tanfolyamot is elvégzett.
Feleségben zéró vágy és igény.
Eddig nem csalta meg a feleségét és nem szeretné elhagyni a családját, vagy szeretőt tartani, hárított több kínálkozó alkalmat, céges bulin bepróbálkozó kolleganőt.
Kezd kifogyni az ötletekből és nehezen barátkozik a gondolattal, hogy a szexualitás számára élete hátralévő részében az önkielégítésben valósuljon meg. (Aközben általában a feleségéről fantáziál)
Időnként eljátszik gondolattal, hogy felkeres egy hivatásost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!