Melyik rosszabb? Egy feleséget egy hivatásossal megcsalni, vagy egy ismerkedés/randizás után szexelni?
TV-ben is meg itt is olvasom, hogy mentegetőzik a férfi, hogy ő bizony pénzért soha nem vett lányt magának.
Ha belegondolok jobb ha pénzért vesz magának, mert akkor csak a szükségleteit elégíti ki, de ha randizik, meg udvarol másnak, az már jóval mélyebb érzelmesebb megcsalás.
Szerintetek?
Szentfazékok automatikusan lepontozásra kerülnek!
Örökké nem lehet úgy élni valakivel, hogy te rosszul érzed magad. Megértik a gyerekek is. Az meg már nem kapcsolat, hogy akkor mindketten félre mennek. Plusz a gyerekek is éreznék a feszültséget, ha rossz a házasság, mert apuka nem bírja a farkát a gatyájában hagyni, és a feleségével hancúrozni, ha már elvileg szereti őt.
Ha van szerelem nem fér bele semmilyen kis hancúr, senkivel. Akkor az már nem szerelem.
A gyerekeimnek meg elmondanám hogy igy alakult,a párkapcsolati feszültséget a gyerekek is megérzik,nem kell őket hülyére venni,én egy ilyen családban nőttem fel,ahol anyám apám játszotta a tökéletes házaspárt,közben meg gusztustalan dolgokat müveltek egymással. És igenis sokkal jobb lett volna,ha idejében elválnak,és nem kell végignézni nekem meg az öcsémnek is egész gyerekkorunkban a háboruzást,a sunyiskodást,hogy azt se tudták mit hazdujanak egymásnak. Vagy te azt hiszed,amig a gyereked fle nem nő,20-25 évig játszani tudod magad,hogy minden rendben van?
Nekem ezerszer jobb lett volna ha a szüleim elválnak és apámmal találkozok heti 2* ,mint igy felnőni.Csak az a baj,hogy szerintem ezt a szülők is nagyon jól tudják,csak könyebb a gyerekre ráfogni (az ő érdeke,hogy mi együtt vegetáljunk 20 évet) ,mint kilépni a megszokásból,a meleg szarban ülve azt mondani,hát kicsit büdös de legalább meleg..
Persze mindenki hibázott. Benéztem a páromnak én is hgy megcsalt egyszer. Ere mit cisnált? megcsalt mégegyszer, és harmadszor is. Még vele vagyok, de ha mégegyszer kiderül úgy rúgom ki hogy a lába sem éri a földet. MErt igen, emberek vagyunk és hibázunk, csak sajnos egy bizonyos szint után már nem érdekel miért tette. Vannak olyan hibák amit nem lehet megbocsátani, ami egyzserűen nem tudható be csak az emberi lét hibájának. Különbözünk, ez is igaz, de miért van az hogy én négy év alatt egyszer sem, még csak másra sem néztem olyan szemmel, ő pedig már három nőt döngetett ki tudja hányszor, és még kitudja mennyit úgy hogy nem tudok róla?
ez nem szentség kérdése, emberi viszonyok kérdése. Ha szeretem a párom vele vagyok, és nem kell más. Ha kell más az egyenesen mutatja hogy valami nincs rendben, és akkor felesleges folytatni. Ezek felett én is benéztem a megcsalást, mert gondoltam hát szegény fiatalon jött velem össze, első voltam neki, jó ki akart probálni mást, kiprobálta biztos megnyugszik. A sz*rt nyugszik meg. Aki képtelen a hűségre az képtelen tiszteletben tartani az én érzéseimet, a kapcsolatunkat, az életünket. Aki pedig nem tiszteli a számomra legfontosabb dolgokat annak nincs helye az oldalamon.
Én vagyok az,akit nem zavar.
Igazság szerint fogalmam sincs,milyen lenne,ha a párom félrelépne. Nem élek kapcsolatban már évek óta,sőt egyáltalán senkim sincs,se baszrető,alkalmi barátnő,totál semmi.
Kb. tíz évig harcoltam,amíg végre egy lány beadta a derekát. Másfél évig tartott a kapcsolatunk,a következő kapcsolatom pedig fél évig.Azóta(három éve) pedig semmi.
Jelenleg takaréklángon élek,minden értelemben.Nem tudom,mikor lesz ismét párkapcsolatom,ezt majd az idő eldönti.
Számomra a szex egy csodálatos,szoóinte már misztikus dolog,ami nekem iszonyatosan nehezen elérhető természetes úton,azaz udvarlással.Prostira nem igazán van pénzem,tehát az is kilőve.Elévagyok,de az én életem merőben más,mint a többi hozzászólóé.
Ha sikerülne valamikor feltörnöm,én nem lennék képes rá,hogy megálljt parancsoljak magamnak.Ebben szinte teljesen biztos vagyok.Ha pedig mondjuk a párom megszabadítana a férfiasságomtól,még akkor is képes lennék megcsalni,annyi,hogy akkor csak kézzel tudnám simogatni a lányt.
Ez van.
13:22
Arra gondoltam a fekete vagy fehér hasonlattal, hogy nem lehet kívülről elítélni senkit.
Ismerek egy házaspárt, akik nagyon szeretik már hosszú évek óta egymást. Szépen, mondhatom példamutatóan éltek együtt, amikor is a férj agyvérzés következtében lebénult. A feleség csinos, ereje és nőiessége teljében lévő asszony, ápolja, gondozza a párját. Pedig immár három éve nincs szexuális élete (és hiányzik neki), de esze ágában sem volt a férjét emiatt elhagyni.
Ha ő félrelépne, te kidobnád???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!