Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy nekem a randizás és az ismerkedés?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, de sajnos még nem volt kapcsolatom... pedig nagyon szeretném hogy legyen, és úgy gondolom, hogy nem is nagyon vagyok válogatós... mert jó lenne már tapasztalatokat szerezni... mit tegyek?2009. nov. 3. 12:19
1/5 anonim válasza:
szerintem tanulmányozd azokat a csajokat, akiknek már volt, és tanulj tőlük. keresd azt, ami bennük megvan, belőled meg hiányzik.
2/5 anonim válasza:
Hát... ha jól nézel ki, előbb-utóbb összeakadsz valakivel.
Ha nem... akkor nehezebb dolgod lesz.
3/5 anonim válasza:
a legeslegfontosabb, h járj el otthonról! szerezz sok barátot, kerüljj be egy vagy több nagyobb társaságba. járjj el szórakozni velük, nem feltétlenül egy discoba kell menni. csak délután este bementek kicsit városba iszogatni beszélgetni, egyre több ember csapódik oda és egyszer úgyis felbukkan egy helyes fiú. és ott aztán jól lehet ismerkedni:)
5/5 anonim válasza:
Szeretnék szerencsét próbálni. Ha gondolod írj. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!