Miért nem valogassák meg a szavait?
20/F
A nagyapám meg amikor először mentem brigadozni cca 4 évvel ezelőtt, feljött hozzánk, mert ők lent laknak és mi fent. 6:50 kor jött fel hogy miért nem megyek már brigádára, mondom 8:00 rá kell menni. 7:30 kor ment a buszom. Épp amikor jött fel akkor reggeliztem. És azt mondta hogy ilyen hétszent****s embert még nem látott, hogy minek a pi***nak jöttem a világra. Ezt az anyumnak megmondtam, megállt az esze. Nem kért bocsánatot a nagyapám se semmi.
Tegnap 9:30 kor jöttem ki az ágyból, regaláb 5x feljött, hogy menjek segíteni ki a kertbe. Nem mentem mindjárt mert mentem mosakodni és reggeliztem. Már 5x azt mondta, hogy bekulcsolja az ajtót, hogy dö*öljek meg. Ez megint nagy szó volt, és erős. Én nagyon érzékeny vagyok, ez aztán nagyon megbántott engem. Anyumék csak csodálkoztak hogy megint ilyet mondott a nagyapám.
Nem fogadok szót igen, nem csinálok meg mindent egy szóra, de azért megválogatnám a szavaim. Aztán bezzeg ha valamire van szüksége akkor a “Krisztike” már jó. A foci eredményt megnézni az interneten, elvinni őtet futballra, erre jó vagyok, aztán így beszél velem.
Mi a véleményetek erről az egészről?
Elozo vagyok, egyebkent azert mert o is így nevelkedett ehhez szokott hozzá.
Megvaltozni nem fog.
Ne torodj vele
Na, ezért nem kell együtt lakni ennyi generációnak.
Vén hülye mit dirigál?
Anyádék miért nem állítják le?
Mi az a brigadozás?
Nekem kicsit kamugyanús a kérdés.
A kérdező állítólag fiú (20/F), de a nagyapja mégis Krisztikének szólítja.
Bocsánat, hogy ez nem témába vág, de ha engem 20 éves férfiként, Krisztiánként valaki Krisztikének szólítana, többet az életben nem állnék szóba vele.
Tudod ki a Krisztike? Az Egerszegi Krisztina, na ő lehet Krisztike, de nem egy 20 éves ereje teljében lévő férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!