Ki mivel foglalkozik? és szereted a munkádat? Én cukrász vagyok és a munkámnak élek:-) 24N
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 11:22
11/20 anonim válasza:
Előző vagyok: 35/N ez kimaradt.
12/20 anonim válasza:
Szülésznőnek illetve csecsemő és gyermekápolónak tanulok. Még csak gyakorlatokon vagyok, igazából nem dolgozom még ezekben a szakmákban, de már most nagyon szeretem csinálni :)
20/L
13/20 anonim válasza:
Vadgazdálkodási technikus a szakmám, de sajnos most nem abban dolgozom, de várom azt a szép napot, hogy vadőr, vagy legalább mezőőr lehessek. Most építkezésen dolgozom, jól fizet, de nem érzem azt, hogy engem erre teremtettek volna. Szerintem az ember nem lehet igazán boldog, ha nem azt csinálja, amit szeret, és amihez ért.
15/20 anonim válasza:
Grafikus vagyok és szeretem csinálni. Jó a tudat, hogy több tízezren látják egy-egy munkámat ;)
16/20 anonim válasza:
Kozmetikus és műkörmös vagyok :)
Imádom!
L/23
17/20 anonim válasza:
Tanító néni vagyok és úgy érzem, hogy számomra a legszebb hivatást találtam. 28/N
18/20 anonim válasza:
magánnyomozó vagyok és szeretem csinálni,31F ha valakit érdekel nézze meg a honlapom, nem megbízás után kajtatok de sok érdekes riport van rajta ha valakit érdekel a nyomozás vagy a szakma...nekik érdekes lehet.
www.hesber.hu
19/20 anonim válasza:
Fogorvos vagyok és nagyon szeretem a munkám, szerencsére az emberek sem tartanak kínzó szörnyetegnek, szóval ők is szeretnek (máramennyire egy fogorvost lehet) és nekem ez a legnagyobb elismerés! :) IMÁDOM EZT CSINÁLNI!
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!