Mért olyan nehéz elfogadni az embereknek, hogy ha két testvér nagyon szereti egymást?
szerelemből....
és nem akarnak gyereket se komolyabb testi kapcsolatot .
csak sima puszi,csók
Pszichológust.
Elmondom, hogy ez miért nem normális:
Genetikailag az ember ahhoz vonzódik, akinek a legkevésbé azonos a génállománya az övével. Tehát ha te mondjuk kék szemű vagy, szőke és magas, és a családodban a legtöbb ember ilyen volt, akkor te vonzónak fogod találni a barna szemű, barna hajú és alacsony lányokat/fiúkat. Ez persze egy sarkított példa.
Mivel a testvéred génállománya 50%-ban megegyezik a tiéddel, ezért ha a tested normálisan működne, akkor inkább taszítónak kéne találnod a testvéredet, de szigorúan csak fizikális szempontból. Pl. a bátyám nagyon jóképű, szeretem is őt, de a testszagát viszont ki nem állhatom, büdösnek érzem (nem az erős izzadságra gondolok). És nyilván nem "büdös" a szó szoros értelmében, mert felesége van, aki meg gondolom imádja az illatát.
Ennek, hogy a közeli rokonaidat nem találod szexuális vonzónak, evolúciós okai vannak. Ugyanis ha két, nagyon hasonló génállományú egyed nemz utódokat, akkor sokszorosan nagyobb az esélye annak, hogy az utód mentálisan/fizikálisan beteg lesz. Ilyen jellegzetes betegségek pl. a farkastorok, a nyúlszáj, a vérzékenység, a különböző mentális betegségek. (Az egymás közt házasodó királyi családokban pl. rengeteg vérzékeny volt, III. György angol király pedig farkasembernek képzelte magát, az ő szülei egymás unokatestvérei voltak).
Tehát ez a szerelem nem csak társadalmi, de biológiai szempontból sem elfogadható.
Én remélem, hogy csak egy nagyon-nagyon erős testvéri szeretetről van szó, amit ti most félreértetek.
Én szerintem nem oké, hogy mint testvérek szerelmesek vagytok egymásba, hogy pusziljátok egymást, stb...
Egy idő után lehet hogy többet akartok majd, és mi van ha tényleg becsúszik egy kisbaba aki beteg lesz a vérfertőzés miatt.
Helytelennek tartom azt amit tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!