Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért olyan nehéz elfogadni az...

Mért olyan nehéz elfogadni az embereknek, hogy ha két testvér nagyon szereti egymást?

Figyelt kérdés

szerelemből....

és nem akarnak gyereket se komolyabb testi kapcsolatot .

csak sima puszi,csók

2010. jún. 12. 10:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%

na szóval már itt is vagyunk! látod? gyerekük. erről szól a kérdésben arról írsz hogy nem lenne semmi OLYAN és tessék máris azt írod, hogy gyerekük lehetne... Ebből lesznek a fogyatékos gyerekek ami nemcsak a szülőnek, de a gyereknek is szívás...

(10:58-as)

2010. jún. 12. 11:29
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén sajnálom azt az embert, akit azzal ver a sors, hogy a saját testvérébe szeret bele. Erről sajna nem tehet. Nagyon nehéz lehet, de hány éves a testvérpár? Talán csak kamaszkori fellángolás. Vissza kell tartani ilyenkor az érzést. Nem lehetnek együtt a testvérek. Talán elmúlik. Remélhetőleg.
2010. jún. 12. 11:31
 13/36 A kérdező kommentje:
utolsónak .. tényleg kamasz korba vagyunk de én nem éreztem magam boldogtalanak.. soha
2010. jún. 12. 12:27
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Persze, az jó dolog, ha nem érzed magad boldogtalannak. De szerintem inkább tartóztassátok magatokat ettől a dologtól. Nehéz a szívnek parancsolni, pláne, hogy egy házban éltek gondolom. De hidd el, csak megkavarodtatok most. Előfordul, hallottam már olyat, hogy kamaszkorban valahogy egy-két ember bekavarodik, keresi a nemi hova tartozását. Azt hiszi homoszexuális, vagy fiú helyett lány akar lenni, hasonló dolgok sajnos "megtréfálják" az embert. Aztán hallottam sokaknál, hogy elmúlt. Lehetséges, hogy megmarad, de most még nincs baj, még "kinőhetitek". Ebben nem ti vagytok a hibásak, a természet csúnya tréfát űz veletek, és hidd el, hogy keservesen meg fogtok szenvedni, ha ti ezt végig akarjátok csinálni, még jobban, mintha most kicsit parancsolnátok az érzéseiteknek és próbálnátok ezt visszafogni. Az is lehet, hogy összekeveritek az érzéseket. Van nagyon erős testvéri szeretet. Milyen gonosz néha az élet, hogy ilyesmi előfordulhat:(

Sok kitartást.

Utolsó voltam

2010. jún. 12. 13:02
 15/36 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nagyon szeretem a tesóm ..
2010. jún. 12. 13:57
 16/36 anonim ***** válasza:
és ö is szeret téged ?
2010. jún. 12. 15:24
 17/36 A kérdező kommentje:
igen ő is szeret engem.. napi 100-szor elmondja.
2010. jún. 12. 15:28
 18/36 anonim ***** válasza:
Lehet hogy testvérileg nem? Nem kell félreérteni...
2010. jún. 12. 19:05
 19/36 A kérdező kommentje:
nem.. csak testvérileg.. mert mondta is hogy ö sokkal jobban szeret mint egy testvért .
2010. jún. 12. 20:08
 20/36 A kérdező kommentje:
meg rengetegszer van köztünk szájra puszi..
2010. jún. 12. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!