Mért olyan nehéz elfogadni az embereknek, hogy ha két testvér nagyon szereti egymást?
szerelemből....
és nem akarnak gyereket se komolyabb testi kapcsolatot .
csak sima puszi,csók
na szóval már itt is vagyunk! látod? gyerekük. erről szól a kérdésben arról írsz hogy nem lenne semmi OLYAN és tessék máris azt írod, hogy gyerekük lehetne... Ebből lesznek a fogyatékos gyerekek ami nemcsak a szülőnek, de a gyereknek is szívás...
(10:58-as)
Persze, az jó dolog, ha nem érzed magad boldogtalannak. De szerintem inkább tartóztassátok magatokat ettől a dologtól. Nehéz a szívnek parancsolni, pláne, hogy egy házban éltek gondolom. De hidd el, csak megkavarodtatok most. Előfordul, hallottam már olyat, hogy kamaszkorban valahogy egy-két ember bekavarodik, keresi a nemi hova tartozását. Azt hiszi homoszexuális, vagy fiú helyett lány akar lenni, hasonló dolgok sajnos "megtréfálják" az embert. Aztán hallottam sokaknál, hogy elmúlt. Lehetséges, hogy megmarad, de most még nincs baj, még "kinőhetitek". Ebben nem ti vagytok a hibásak, a természet csúnya tréfát űz veletek, és hidd el, hogy keservesen meg fogtok szenvedni, ha ti ezt végig akarjátok csinálni, még jobban, mintha most kicsit parancsolnátok az érzéseiteknek és próbálnátok ezt visszafogni. Az is lehet, hogy összekeveritek az érzéseket. Van nagyon erős testvéri szeretet. Milyen gonosz néha az élet, hogy ilyesmi előfordulhat:(
Sok kitartást.
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!