Miért van az hogy az emberek elítélik azokat a kismamákat akik elmennek strandra? Teljesen elment a kedvem :- ( már nem is akarok menni!
szia!
Én mondjuk a vízbe nem mennék be,nehogy összeszedjek valamit.énnem jártam terhesen,de mondjuk lehetősegem se volt rá.
Most mit törődsz vele? Akkor az életben egy csomó mindent abbahagyhatnál, mert valaki megjegyzést tesz rá.
Semmit nem élveztem annyira, mint amikor betoltam a hasam a vízbe és végre szabadon mozogtam.
Megfelelő fürdőruhában semmi gond.De bikiniben nem mindenki építő látvány,főleg egy kisgyereknek,akinek a mamája kezdheti megmagyarázni,hogy mit is lát a gyerek.
A gombás fertőzések miatt én sem mennék vízbe.
Hát a k__va anyját aki ilyet mond hogy egy terhes nő hogy képzeli hogy strandra megy. De szerintem ez valami féle irigység:) Lehet ő is szeretne gyereket, csak nem lehet neki, vagy nincsennek meg hozzá a körülmények! Ne törődj az ilyenekkel...Őket is szülték!
Érezd Jól magad!:)
Ne foglalkozz vele, én is voltam strandon terhesen. Mondjuk rajtam nem annyira látszott mert erősebb testalkatú vagyok. Kerűld a nagy hőséget, sok folyadék és mindig lassan menj nehogy elcsússz. Legjobb ha többed magaddal mész, mert figyelhetnek rád. :)))
De mi az a TANKINI???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!