Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám összejött a pasimmal,...

Anyám összejött a pasimmal, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A történet 7 hónappal ezelött játszódott le!

A párommal szerettük egymást 1 teljes évig össze is költöztünk, boldogok voltunk! Anyám sokszor elhivott minket vacsorára magához, mert dolgozunk mind2en ő meg ugyiscsak otthon van és főz, menjünk fel hozzá! A párom elkezdet dicsérni a főztját, meghogy milyen jól áll rajta a ruha stb de még nem tünt fel, sőt örültem hogy jó viszonyba van az anyósával!

Eltelt 1 nap és a párom összapkolta a ruháit és közölte, hogy elmegy! Semmi indokot nem mondott, azt mondta azért megy el, Mert! Sirtam és könyörögtem árulja el miért hagy el de nem mondott semmit elviharzott 10 perc alatt!

Anyát hivtam de nem vette fel a telefont majd kikapcsolta! A lakásába felakartam menni hozzá, hogy megvigasztaljon, de nem volt otthon senki! Depressziós voltam amiért elhagyott a párom, nagyon nehezen dolgoztam fel hónapokig, hogy elhagyott életem szerelme!

Eltelt 7 hónap anyám terhesen nagyhassal és a párom kézenfogva jött velemszemben! És anyám jött volna oda hozzám megpuszilni mintha semmi nem történt volna... minden gyülölet összejött bennem amit éreztem iránta, amiért becsapott, átvert, és pont a gyerekével tette ezt, ugyhogy fogtam és lekevertem neki egy óriási pofont! Sajnálom ha elitéltek de gyülölöm az anyámat! Tönkretette az életemet az az ember aki a világrahozott! Senkiben sem bizok ezekután, és pszichológia kezelés alatt állok!

Nem tudok neki soha megbocsájtani! Ti mit tennétek?

2010. jún. 11. 14:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Valóban hihetetlennek tűnik, de sajnos elhiszem, az én élettörténetemből és általam látottakból is össze lehet rakni. Rám rámhajtott anyum pasija (hozzáteszem az volt az utolsó cselekedete ebben a házban), úgyhoyg a férfi részéről kipipálva. A nő részéről meg hálistennek nem saját tapasztalatom de: Ismerek olyan nőt aki az anyám lehetne (40 körül) és olyan pasit akivel még én is járnék, de ő jár vele (29)

Szóval nem tartom elképzelhetetlennek...

A pofonról meg... hát az igazsághoz hozzátartozik hogy én nagyon liberál vagyok, de az anyai tiszteletet nagyon fontosnak tartom. Mindazonáltal a Te édesanyád olyat követett el amire azt mondom én lehet kettőt adtam volna neki. Teljesen megértelek..

Azt is megértem hogy nem akarod látni a "kiscsaládot" , én sem bírnám végignézni...Úgylátszik tovább kell lépned ha semim esélye a megbocsájtásnak... Sajnálom.

2010. jún. 11. 14:54
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
sztem a tisztelet csak akkor működik,és csak akkor várható el ha kölcsönös..a te anyukád nem tisztelt téged és az érzéseidet.Így az a pofon nem elítélhető...
2010. jún. 11. 14:58
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoznék velük az biztos. Nyugtasson meg, hogy Te túl lépsz ezen tiszta lelkiismerettel, ők pedig nem. Lehet a pasi elhagyja anyukádat is majd, akkor pedig nézhet, hogy elvesztette a lányát is. Nem is értem, hogy tehet ilyet egy anya a lányával. Még az is szemétség, ha egy másik nő kavar bele egy kapcsolatba, nemhogy egy anya.
2010. jún. 11. 15:47
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Jöjj össze a pasi apjával és vállalj vele gyereket. Így lenne szerintem korrekt a dolog.
2010. jún. 11. 15:51
 35/39 anonim ***** válasza:
53%
Én csak röhögnék rajtuk h mekkora balfékek mind a ketten, jól leégetném őket ország-világ előtt, mert megérdemlik, két ilyen hülye hadd örüljön csak egymásnak, még te készülsz ki miattuk? Nem tudom mennyire valós a sztori de nem állnék le ilyen barmokkal egy percig se, gratulálnék h két ilyen lúzer így egymásra talált és keresnék egy sokkal jobbat,és mikor látnám őket csak a pofájukba röhögnék! Ezt már te is beláthattad volna a 7 hónap alatt ha veled történt volna ez, innen tudom h nem, csak azért írtad ki a kérdést mert a kamukérdésekre több válasz érkezik.
2010. jún. 11. 17:18
 36/39 anonim ***** válasza:
40%

nekem ez akkoris kamuszagú.

túl abszurd, hogy igaz legyen. érdekes, előtte nem gondolkodtál rajta, h megpofozod mindkettőt?

több helyen sántít a történet...

2010. jún. 11. 17:24
 37/39 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem akárki nyúlta le akárki pasiját egy terhes nőt megütni szégyen!

Ne hidd, hogy egyetértek, de te megütötted azt, aki a világra hozott úgy, hogy a testvéredet hordja. Számomra ez sem megbocsátható.

2010. jún. 12. 00:31
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

tényleg

inkább le kellett volna köpni

2010. szept. 14. 18:21
 39/39 anonim ***** válasza:

júj nagyon sajnállak :(

én ha a helyedben lennék,kerülném őket,és egy örök életre megfogadnám,hogy soha többé még csak az anyámnak se hívnám ...

amúgy szerintem jól tetted hogy felpofoztad,én még meg is téptem volna

és mellé még a pasit is jól megrugdostam volna ...

nagyon sajnállak,de remélem azóta már találtál egy normális férfit aki tényleg szeret téged és nem csak kihasznál :)

és írtad hogy "Senkiben sem bizok ezekután"

hidd el,vannak ilyen talpnyaló büdös parasztok mint az anyád és az exed,de nem mindenki olyan :D

sok sikert a felépülésedben :))

13L

2011. júl. 4. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!