Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám összejött a pasimmal,...

Anyám összejött a pasimmal, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A történet 7 hónappal ezelött játszódott le!

A párommal szerettük egymást 1 teljes évig össze is költöztünk, boldogok voltunk! Anyám sokszor elhivott minket vacsorára magához, mert dolgozunk mind2en ő meg ugyiscsak otthon van és főz, menjünk fel hozzá! A párom elkezdet dicsérni a főztját, meghogy milyen jól áll rajta a ruha stb de még nem tünt fel, sőt örültem hogy jó viszonyba van az anyósával!

Eltelt 1 nap és a párom összapkolta a ruháit és közölte, hogy elmegy! Semmi indokot nem mondott, azt mondta azért megy el, Mert! Sirtam és könyörögtem árulja el miért hagy el de nem mondott semmit elviharzott 10 perc alatt!

Anyát hivtam de nem vette fel a telefont majd kikapcsolta! A lakásába felakartam menni hozzá, hogy megvigasztaljon, de nem volt otthon senki! Depressziós voltam amiért elhagyott a párom, nagyon nehezen dolgoztam fel hónapokig, hogy elhagyott életem szerelme!

Eltelt 7 hónap anyám terhesen nagyhassal és a párom kézenfogva jött velemszemben! És anyám jött volna oda hozzám megpuszilni mintha semmi nem történt volna... minden gyülölet összejött bennem amit éreztem iránta, amiért becsapott, átvert, és pont a gyerekével tette ezt, ugyhogy fogtam és lekevertem neki egy óriási pofont! Sajnálom ha elitéltek de gyülölöm az anyámat! Tönkretette az életemet az az ember aki a világrahozott! Senkiben sem bizok ezekután, és pszichológia kezelés alatt állok!

Nem tudok neki soha megbocsájtani! Ti mit tennétek?

2010. jún. 11. 14:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy te?mennyi anyukád és mennyi az exed?
2010. jún. 11. 14:09
 2/39 anonim ***** válasza:
94%

:| MI A ******?!

Költözz el máshová szerintem...:( és sajnálom, görények mindketten. A srácot tökön kellett volna rúgnod még mellé (mondom ezt fiúként).

19F

2010. jún. 11. 14:10
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Húú..hát megérdemelte az anyukád hogy lekevertél neki egy nagy pofont. Milyen ez már hogy összejön a lánya szerelmével? :S Szörnyű.
2010. jún. 11. 14:11
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hír most nagyon ledöbbentett...Megértem, hogy pszichológus jársz, én is ezt tenném.:S Mindeketten szánalmas alakok, de hogy még megkoronázzák egy gyerekkel.!!! Ez a tetőpontja a dolgoknak. Mindenestre próbáld meg felejteni, csak az anyukád, a pasit hagyd a fenébe. Járj sokat a barátaiddal szórakozni, kapcsolódj ki, és talán a a herceg is becsörtet majd egy fehér lovon.;) Én nagyon szurkolok neked, kitartás!
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Vannak abszurd dolgok, de ezt nem tudom elhinni.
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg ugyanazt, mint Te.

Azért próbálj meg tovább lépni, hidd el az élet "megbűnteti" őket ezért.

7/39 anonim ***** válasza:
92%

A legfőbb dolog most a nyugalom. A helyedben én nem erőltetném a találkozást az anyáddal, viszont lelkileg próbáld meg magad mihamarabb helyre hozni, mert addig nem tudsz új életet kezdeni! Van még pasi ezer, te is meg fogod találni a társad. Az is fontos, hogy ne veszítsd el a bizalmadat a férfiakban, nem mind ilyen disznó! Ne arról ítélj, hogy legközelebb is ez fog történni!

Most legfontosabb a nyugalom, aztán egy remek új pár, mert csak ő tud majd kihúzni innen! Puszi

8/39 anonim ***** válasza:
100%

Óóó nagyon jól tetted. Én a büdös életbe egy rohadt szót se szólnék hozzá többet. Szégyellheti magát!!! Még terhes is, ilyen vén létére! (mondjuk ez már csak hab a tortán, gondolom nem fiatal ha te már dolgozol, épp klimaxhatáros), szóval ő az, aki a hunyó őt lehet leszólni nem téged!!! Teljesen jogos volt ahogyan cselekedtél. Hogy a fenébe csinálhat ilyet egy anya??? Hánynom kell.

Szegénykém :(:(

Tudod az a pasi sem különb ám, aki otthagy egy duplaolyan idős nőért. Valószínűleg jó kis kaland idősebb nővel lenni, de nem parti, csak hát anyukád teherbe esett, így nincs visszaút. Eyg két éven belül ott fogja hagyni. Főle ha öregszik, most még jó, mert még nem csúnyult meg, de fiatalodás nincs, csak öregedés. A párod sem sokkal különb, örülj, hogy nem ő a barátod többé.

Kívánom neked, hogy minél hamarabb megtaláld azt, aki valóban az igazi számodra! Kitartást kívánok neked! Menj el a barátnőiddel vagy kapcsolódj ki és lásd be, hogy egyikük sem érdemli meg, hogy sírj vagy szomorkodj, te jártál a legeslegjobban!

9/39 anonim ***** válasza:
100%

:O Ez nagyon durva! Én nem ítéllek el, hogy lekevertél egy pofont, szerintem meg is érdemelte!!! Hogy tehette ezt a saját lányával??? Főleg, ha tudta, hogy mennyire szereted...

Próbáld meg valahogy feldolgozni, és hidd el, neked tiszta a lelkiismereted, de anyukád majd rájön (ha rájön), hogy mit tett, és neki majd lesz!!!

A pszichológus segíteni fog neked! Kívánom, hogy ezekután sikerüljön, amit szeretnél, és az ilyen emberektől távol maradj!

2010. jún. 11. 14:12
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez egy kissé zavaros..

Most akkor 7 hónapig nem is találkoztál anyáddal?

2010. jún. 11. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!