Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám összejött a pasimmal,...

Anyám összejött a pasimmal, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A történet 7 hónappal ezelött játszódott le!

A párommal szerettük egymást 1 teljes évig össze is költöztünk, boldogok voltunk! Anyám sokszor elhivott minket vacsorára magához, mert dolgozunk mind2en ő meg ugyiscsak otthon van és főz, menjünk fel hozzá! A párom elkezdet dicsérni a főztját, meghogy milyen jól áll rajta a ruha stb de még nem tünt fel, sőt örültem hogy jó viszonyba van az anyósával!

Eltelt 1 nap és a párom összapkolta a ruháit és közölte, hogy elmegy! Semmi indokot nem mondott, azt mondta azért megy el, Mert! Sirtam és könyörögtem árulja el miért hagy el de nem mondott semmit elviharzott 10 perc alatt!

Anyát hivtam de nem vette fel a telefont majd kikapcsolta! A lakásába felakartam menni hozzá, hogy megvigasztaljon, de nem volt otthon senki! Depressziós voltam amiért elhagyott a párom, nagyon nehezen dolgoztam fel hónapokig, hogy elhagyott életem szerelme!

Eltelt 7 hónap anyám terhesen nagyhassal és a párom kézenfogva jött velemszemben! És anyám jött volna oda hozzám megpuszilni mintha semmi nem történt volna... minden gyülölet összejött bennem amit éreztem iránta, amiért becsapott, átvert, és pont a gyerekével tette ezt, ugyhogy fogtam és lekevertem neki egy óriási pofont! Sajnálom ha elitéltek de gyülölöm az anyámat! Tönkretette az életemet az az ember aki a világrahozott! Senkiben sem bizok ezekután, és pszichológia kezelés alatt állok!

Nem tudok neki soha megbocsájtani! Ti mit tennétek?

2010. jún. 11. 14:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%
Azért az én szememben sokkal elfogadhatóbb, ha egy lány (mondjuk nem 16 éves, hanem mondjuk 20) lecsapja anyuci kezéről az amúgyis 20 évvel fiatalabb hapsiját. Ez, hogy viszont anyuci vágyik friss .... na mindegy, elfogadhatatlan.
2010. jún. 11. 14:20
 22/39 A kérdező kommentje:

Én tanácsot, kértem akik pedig le FAKE-zik a kérdésemet továbbugorhatnak a következő kérdésre!

Én 21 éves vagyok a pasim 23 anyám Pedig 42!

2010. jún. 11. 14:22
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem túl egészséges dolog a palit (vagy nőt) bedobni a közösbe=)
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Legkésőbb 5 év múlva vágja ki. Akkor már azért jönnek azok a csúnya ráncok...
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tartós a románcuk(ha ez megnyugtat kicsit),a pasas lelécel!Anyád majd akkor fogja kaparni a küszöbödet!
2010. jún. 11. 14:24
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem semmi sztori! Bocsáss meg, de van képe az anyukádnak! Ilyet tenni a saját lányával? Ne haragudj, de ez nálam mindennek a teteje! Az hagyján, hogy összejöttek, mert hát emberek, van ilyen. Itt a közlés hiányával van gond! Azzal, hogy nem vette a fáradtságot, hogy megtiszteljen annyival, hogy beavat! Mert erről jogod van tudni. Gyakorlatilag a volt párod (valószínűleg) a kistesód apja. Már csak a születendő tesód miatt is. Hangsúlyozom: IS!

Jobban jársz, ha elköltözöl, megszakítod a kapcsolatot egy jó darabig a családdal. Egyelőre túl mélyek a sebek ahhoz, hogy ezt meg lehessen higgadtan beszélni.

Szívből sajnálom, hogy így alakult. Hidd el, jönnek még szebb idők!

2010. jún. 11. 14:24
 27/39 anonim válasza:
100%
Sajnos hasonló megtörtént a barátnőmmel. Ugyan gyereket nem vártak az anyjáék. Egy háztartásban éltek négyen anyja-apja és ők, ráadásul feleségül is vette a barátnőmet. Az apukája is elvált az anyjától, pár évre rá meg is halt szegény. Anya és lánya idővel kibékültek és a mai napig összejárnak, segít a barátnőm gyerekei körül (nem a férfitól vannak - hála az égnek!). A férfi csak kihasználta őket és használja ma is az "öreglányt". De megérdemli! Végül is jól sült el a dolog, mert egy iszonyú rossz emberről van szó, akitől nehéz megszabadulni, de így a barátnőm kikerült a karmai közül. Kicsit morbid és undorító, de van ilyen. Nem tudom, nálatok lehetséges-e a kibékülés, ezt nektek kell tudni. Próbáld meg feldolgozni, remélem a pszichológus segít! Minden jót kívánok!
2010. jún. 11. 14:26
 28/39 anonim ***** válasza:
89%
énis ugyanezt tettem volna...sajnálom hogy meg kellett tapsztalnod ezt:(
2010. jún. 11. 14:29
 29/39 anonim ***** válasza:
94%

ez aztán durva:DDD

ennyire vonzó nő anyukád??

szóval most lesz egy kistesód,akinek az apja a volt pasid:)

jesszus:S

2010. jún. 11. 14:34
 30/39 anonim ***** válasza:
45%
Ezen már csak Józsi Baráth segíthet...
2010. jún. 11. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!