Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem lenne rossz...

Csak szerintem lenne rossz döntés?

Figyelt kérdés

A párom szülei felajánlották megvételre a használaton kívüli családi házukat. Pillanatnyilag nincs rá keretünk,de részletekben is fizethetnénk. Párom szerint kihagyhatatlan lehetőség. Szerintem pedig nagyon rossz döntés lenne.

Egy aprócska zsákfaluról beszélünk,ahol semmi sincs. Egy kisbolt van,ami kocsmaként is funkcionál (sörön kívül nem sok mindent lehet kapni). Se óvoda,se iskola. Gyermekvállalás előtt állunk,ezért ez fontos szempont nekem.

Mi a településtől 50 km-re dolgozunk és lakunk is albérletben a megyeszékhelyen.

A kérdésem az lenne,hogy tényleg jó ötlet lenne megvennünk a házat,csak azért,hogy legyen egy házunk?

A lakhelyünkön 2-2,5-szörös áron adják a hasonló házakat.

Itt tudunk spórolni a házra,ott pedig 2 autót is fenn kellene tartanunk,hogy a gyermekeket óvodába tudjuk vinni.

Nagyon hajthatatlan a megvétellel kapcsolatban.

Hogyan tudnám meggyőzni,hogy ne vegyük meg?

2018. márc. 26. 23:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
74%

Unokatesóm kiröhögött, hogy minek veszek 6milláért házat falun, mikor megyeszékhelytől 35kmre van 3millióért (én 20km-re lakom, másik irányba)

Hát mert van több bolt, orvos, fogorvos, ovi-suli, sőt, pizzéria.

Na jó, kocsma, de jó a pizzájuk!

Van vasúti közlekedés, busz, főút.

Hozzájuk meg hat busz megy naponta, ebből kettő gyűjtőjárat, tehát minden kutyaólnál fékez. Az utak járhatatlanok, a játszó már 15éve gallyra ment, a közbiztonság meg vicc kategória.

Az a három milla amit megspóroltak, autójavításra, utiköltségre már rég elment.

2018. márc. 28. 11:54
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó nagyon is egyet tudok érteni veled!

2018. márc. 29. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!