Miért ilyen idegesítőek a kis tinik?
Én vigyázok a 13 éves unokahugomra hétvégén és a sírba kerget. Nagyon bunkó velem,parancsolgat, “menőzik”,riszálja a seggét folyamatosan direkt,felesel. Néha annyira fel tud idegesíteni, hogy közel álltam ahhoz hogy itthagyjam a fenébe és oldja meg magát.
Más 13 éves kislány is ilyen,vagy csak engem ver az isten?
20L
Vannak ilyenek, én azt tanácsolom, hoyg fuss! 😀
Most pedig komolyan: nagyon idegesítő tud lenni, mikor a kis tinik olyan nagyon sokat képzelnek magukról, és úgy érzik, ők a világ közepe. De ilyen emberek voltak, vannak és lesznek. Én is kiakadtam, mikor korcsolyázni mentünk, a hatodikos lánykák meg a bakancsukba dugdosták az Iphone-okat, meg lóbálják a festett szőke lófarkukat. 17 vagyok életemben nem volt Iphone-om, se festett hajam. Ráérek még tökretenni a hajam :D
Ha téged ver az isten, akkor engem öklöz... Amúgy vannak még normális 13-14 éves kislányok, pl. itt van a kishúgom is, meg a... Kifogytam.
26/F
A vége az lett hogy hazajöttem,nem bírtam tovább, vigyáz rá a nővére:D
Amúgy nagyon gáz,hogy menniy pedofil vam. Vagy 50en írtak provátban hogy mutassak képet a kislányról. Istenem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!