Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tinik többsége mert keresik görcsösen az Igazit?
Figyelt kérdés
Aztan meg fu faval legekudnek? Is meg buszek ra!!!
(Bocsant a helyes irasert Dixgraphia az oka)
2017. aug. 19. 22:41
1/6 anonim válasza:
Két féle ember létezik ilyen téren. Aki komoly kapcsolatot akar, és abban sikeres, tapasztalt lenni, 1 emberrel szerezni az élethez kellő tapasztalatot, és akár együtt megöregedni... És a másik, aki minél többet kavar, és így próbál meg tapasztalatot gyűjteni... Szerintem az első sokkal jobb és emberibb, ebben is élek, komoly kapcsolatom van...
2/6 DollarDog válasza:
A magány teszi! A legtöbb esetben...
Mert vannak azok akik csak dicsekednek hogy ez meg az megvolt már, aztán verik magukat közbe meg olyan verebek hogy alárugsz a holdig repül! Ezek azok akik füvel fával lefeküdnek!
3/6 anonim válasza:
Én személy szerint nem a nagy őt keresem mert tudom jól hogy van még időm megkapni. De ez nem azt jelenti hogy fűvel-fával összeálok. Jelenleg most inkább külsőre megyek de figyelembe veszem az hogy ne legyen egy nagy gyökér... Van időm még a nagy ő-re csak jól esik ha mégis foglalkoznak velem
4/6 anonim válasza:
Magamból kiindulva, azert mert magányos vagyok es eddig nem talaltam olyan lányt akivel oszinte érzelmek fűznek egashoz. Szoval ezert
5/6 A kérdező kommentje:
Meg johetnek valaszok!!! Egyenlore koszonom szeppen mind egyedi sobjetiv velemeny mondtatok ha nem is ertek mindenkivel egyett legalabb meg indokolta is ez dicseretes hogy enyire oszinten kimondta nem titkolta titkai csak a hazugnak vannak aki mindig oszinte nem fel az igazssagtol szerintem
2017. aug. 20. 00:02
6/6 I noor Y válasza:
Nemtudom h kozuletek ki az aki csak hazassag utan fekudt le a parjaval...de attol fuggetlenul h nekem nincs meg h 17 vagyok en megis ugy szeretnem
Szval a fenti sorokbol csak a fele igaz ram megis '''mai''' tini vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!