Szerintetek mennyi rokontartást kell fizetnem?
Sziasztok, 21 éves lányom után 90 ezer forint gyerektartást fizettem, a fizetésem 20 %-át.Volt feleségem kicsivel többet keres mint én.
Áprilisban lesz az ítélet,hogy mennyit kell fizetnem, fix összeget és a lányom számlájára, így hálisten megszabadultam extől egy életre...
Egyébként újraházasodtam és kiskorú gyereket nevelünk.Szerintetek mennyit kell majd kb fizetnem?
Jól le lett hurrogva az utolsó pár válasz, pedig maximálisan igazak. Havi majd'félmillád van, és elvárnád a fiatal felnőtt 21 éves lányodtól, hogy gürizzen a suli mellett, meg vegyen fel diákhitelt, és indítsa mínuszból a felnőtt életét... Hát b@$zd meg, gratulálok. Itt nem a jogi részt kell nézni, hanem az emberit. Új pároddal kapcsolatban nem derült ki, hogy a kiskorú gyerek közös vagy nem. Ha nem közös, akkor felé sem tartozol semmivel jogilag. Emberileg igen, mert mégiscsak a választottad gyereke, de a SAJÁT gyereked emiatt nem szabad, hogy hátrányt szenvedjen.
De most komolyan... Havi fél milla, és sajnálnád a saját gyerekedtől a támogatást? Akkor én megveszem neked az ásót b@$zd meg, arra se kelljen költened, de aztán vermeld el magad jó mélyre!
A 21-es egy másik 63%-os versenyző, aki kicsit nyersebben fogalmaz, de a gondolataival egyetértek.
Látom, ide csak vérmes unatkozó anyukák ,illetve bősz egyetemisták irogatnak.
Azért a normális válaszokat is köszönöm.
Aki meg hepajkodik,hogy ilyen apa-olyan apa vagyok, meg ássam el magam, annak üzenem,hogy remélem egy szép válás után fizethet majd 90-100 ezret havonta egy tartásra érdemtelen, ellenséges "gyereknek" meg a cuki anyjának,aki ATM-nek nézi.Naná,hogy mindig az apa a hibás! Üdv innen is az ősanyáknak, ősasszonyoknak !
Most komolyan ennyire sérült az értékrended? Sajnálod felnőtt továbbtanuló gyerekedre havi jövedelmed 20%-át, inkább égeted majd magad bíróságon. De az természetes neked, hogy az új punci meg megérdemli azt, hogy rögtön elvedd, gyerekét sajátodként neveld.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!