Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi rokontartás...

Szerintetek mennyi rokontartást kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 21 éves lányom után 90 ezer forint gyerektartást fizettem, a fizetésem 20 %-át.Volt feleségem kicsivel többet keres mint én.

Áprilisban lesz az ítélet,hogy mennyit kell fizetnem, fix összeget és a lányom számlájára, így hálisten megszabadultam extől egy életre...

Egyébként újraházasodtam és kiskorú gyereket nevelünk.Szerintetek mennyit kell majd kb fizetnem?

2018. márc. 20. 12:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%

Jól le lett hurrogva az utolsó pár válasz, pedig maximálisan igazak. Havi majd'félmillád van, és elvárnád a fiatal felnőtt 21 éves lányodtól, hogy gürizzen a suli mellett, meg vegyen fel diákhitelt, és indítsa mínuszból a felnőtt életét... Hát b@$zd meg, gratulálok. Itt nem a jogi részt kell nézni, hanem az emberit. Új pároddal kapcsolatban nem derült ki, hogy a kiskorú gyerek közös vagy nem. Ha nem közös, akkor felé sem tartozol semmivel jogilag. Emberileg igen, mert mégiscsak a választottad gyereke, de a SAJÁT gyereked emiatt nem szabad, hogy hátrányt szenvedjen.

De most komolyan... Havi fél milla, és sajnálnád a saját gyerekedtől a támogatást? Akkor én megveszem neked az ásót b@$zd meg, arra se kelljen költened, de aztán vermeld el magad jó mélyre!

2018. márc. 20. 17:15
 22/31 anonim ***** válasza:
82%

A 21-es egy másik 63%-os versenyző, aki kicsit nyersebben fogalmaz, de a gondolataival egyetértek.

2018. márc. 20. 17:20
 23/31 anonim ***** válasza:
41%
Nem írta, higy nem akar fizetni, azt se, hogy sajnálja a lányától, csupán annyit, hogy csökkentést kért. Nehogy már az légyen a normális, higy valki munka nélkül a minimálbérnek megfelelő összeget kap csakúgy.
2018. márc. 20. 17:48
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
Nehogy már az legyen a normális hogy új gyerek van, söpörjük félre a régebbit... Ha problémát okoz, nem kell második gyerek.
2018. márc. 20. 18:12
 25/31 anonim ***** válasza:
45%
Hol írta, higy félre akarja söpörni ? Nem normális ennyi tartásdíj
2018. márc. 20. 18:46
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
Ha jól keres a szülő, akkor normális. Az normális hogy a költségek, munka, a gyerek ellátása az egyikre hárul mert a másik nem akar fizetni?
2018. márc. 20. 19:02
 27/31 anonim ***** válasza:
39%
Nem, de ne akard nekem azt bemesélni, hogy egy gyerek, vagy egy 21 éves eltartásának havi költsége 90ezer,molusz akitg az anya rákölt
2018. márc. 20. 19:10
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom annak tudatában vállaltál még egy gyermeket, hogy az elsőt el tudod tartani normálisan és elindítani az életbe. Az nem úgy működik, hogy a régi gyereket eldobjuk az újért, akkor sem ha a volt feleségeddel nem vagy jóban. Attól még a gyermeked lesz mindig. Tudtad,hogy mit szokott meg. Az anyja teljesen mindegy mennyit keres, felesben kell támogatnotok. Amúgy tényleg sok a 90 ezer, de ha mindkét szülő ilyen jól keres,akkor tényleg nem diákhitellel, diákmunkával kellene megkeresnie a pénzt. Persze nem árt ha dolgozik is, legalább nyáron, de nem a pénz miatt.
2018. márc. 21. 04:52
 29/31 A kérdező kommentje:

Látom, ide csak vérmes unatkozó anyukák ,illetve bősz egyetemisták irogatnak.

Azért a normális válaszokat is köszönöm.

Aki meg hepajkodik,hogy ilyen apa-olyan apa vagyok, meg ássam el magam, annak üzenem,hogy remélem egy szép válás után fizethet majd 90-100 ezret havonta egy tartásra érdemtelen, ellenséges "gyereknek" meg a cuki anyjának,aki ATM-nek nézi.Naná,hogy mindig az apa a hibás! Üdv innen is az ősanyáknak, ősasszonyoknak !

2018. márc. 26. 14:03
 30/31 anonim ***** válasza:
49%

Most komolyan ennyire sérült az értékrended? Sajnálod felnőtt továbbtanuló gyerekedre havi jövedelmed 20%-át, inkább égeted majd magad bíróságon. De az természetes neked, hogy az új punci meg megérdemli azt, hogy rögtön elvedd, gyerekét sajátodként neveld.

40F

2018. márc. 26. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!