Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha valaki...

Miért baj az, ha valaki próbál minőségi letet élni?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős család,akiknek nem értem a logikájukat. A múltkor arról beszéltem,hogy én szeretem alkalmazni a teljeskiőrlésű dolgoakt és hogy nem nagyon iszom alkoholt. Erre jól leteremtettek ( a nő is) és hülyének néztek,hogy "hát egy kis alkohol az senkinek nem árott még meg", meg "minek eszed ezeket a műkajákat?" meg "minek tanulsz? egy kis favágástól majd megerősödnél ,nem a konditeremben kell műizmokat építeni" és ehhez hasonló dolgok, szerintük a nyaralás is hülyeség. Egyébként hozzáteszem, jelenleg nem keresek jobban az átlagnál, egyszerűen csak szeretek normális dolgokat venni, építő jellegű dolgokat csinálni. Szóval nem lehet még az sem hogy irigyek, hiszen megengedhetnék maguknak, Gyárban dolgoznak operátorként, de ketten jóval többet visznek haza,mint én. Mi az oka,hogy ilyenek? Miért próbálnak mniden megmagyarázni/megcáfolni?

2018. márc. 5. 21:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
Egybites proletárok, ennyi az egész.
2018. márc. 6. 12:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok ember azt hisszi mindenkinek az a jó ami neki,és az Ő véleménye a tuti.
2018. márc. 6. 19:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Neked a teljes kiörlésé étel jelenti a minőségi életet?

A bifidus esenzis és a vegán kaja az igaz :D

2018. márc. 6. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!