Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha valaki...

Miért baj az, ha valaki próbál minőségi letet élni?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős család,akiknek nem értem a logikájukat. A múltkor arról beszéltem,hogy én szeretem alkalmazni a teljeskiőrlésű dolgoakt és hogy nem nagyon iszom alkoholt. Erre jól leteremtettek ( a nő is) és hülyének néztek,hogy "hát egy kis alkohol az senkinek nem árott még meg", meg "minek eszed ezeket a műkajákat?" meg "minek tanulsz? egy kis favágástól majd megerősödnél ,nem a konditeremben kell műizmokat építeni" és ehhez hasonló dolgok, szerintük a nyaralás is hülyeség. Egyébként hozzáteszem, jelenleg nem keresek jobban az átlagnál, egyszerűen csak szeretek normális dolgokat venni, építő jellegű dolgokat csinálni. Szóval nem lehet még az sem hogy irigyek, hiszen megengedhetnék maguknak, Gyárban dolgoznak operátorként, de ketten jóval többet visznek haza,mint én. Mi az oka,hogy ilyenek? Miért próbálnak mniden megmagyarázni/megcáfolni?

2018. márc. 5. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Első kettő XDDDD
2018. márc. 5. 22:49
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Te nem minőségi életet élsz, Te csak beálltál a sorba, ez a divat....
2018. márc. 5. 23:22
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Divat,ja,magyar konyhán lusta disznová hizni mi? Ja az a követelmény itthon,a többbi hülye,aztán cukrosan stb ként a fizetést a patikában hagyni 18 bogyora..
2018. márc. 5. 23:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell és nem is lehet mindenkit megérteni. Te mast gondolsz az alkoholról, ételekről, nyaralásról, tanulásról, stb., mint ők és kész. Nincs értelme ezen vitazni, nem kell másnak "megfelelni".
2018. márc. 5. 23:33
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

13# vergődhetsz itt, de akkor is ez az utóbbi időben lett divat.

Különben is az egészséges életmód nem merúl ki annyiban, hogy teljeskiörlesű, meg csirkemell, meg bohóckodni a kondiba....

2018. márc. 5. 23:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell belemenni a vitába. Más véleményen vagytok ez a legtöbb emberrel így van. Meg kell hallgatni őket, nem veszekedni azt ami nem tartozik rád az egyik fülön be a másikon ki.
2018. márc. 5. 23:38
 17/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerentim te vergődsz itt 58 aska több kérdés alatt. Mindenki ugy él ahogy akar,aki disznóként akar élni,vagy tanulatlanként akar proliként váljék egészégére de ne osszon észt.
2018. márc. 5. 23:39
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Több kérdés alatt? 😮 Nem is szoktam nagyon válaszolgatni...

De gindolom akkor Te is az a tanulatlan proli vagy, akiket sokat emlegetsz...

2018. márc. 6. 05:30
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Hagyjuk már, nem attól élsz minőségi életet, hogy tk dolgokat eszel meg "bio"-zol :D
2018. márc. 6. 11:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

13-as, érdekes, magyaros kajákat eszünk, mégsem vagyunk elhízva, mert mellette MOZGUNK rendszeresen.

Túra, futás, görkori, párom focizik, stb. aki elhízik a szalonna-kenyértől az azért, mert közben pontosan nulla percet mozog.

2018. márc. 6. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!