Miért baj az, ha valaki próbál minőségi letet élni?
Ne hisztizz, jó?
Nem körülötted forog a világ.
Húúú annyira szeretném h megértsd a másik oldalt is.
Szóval. lépésenként kifejtem
1. nem hiszem, hogy "MINDENT" megpróbálnak cáfolni, amit mondasz.
2. A bor bizonyítottan egészséges - pedig én se vagyok egy nagy alkoholista, sőt
2. a favágással egyetértek - a konditermes dolog az egy kommunikációs mondat amivel valamit el akartak érni.
Nyílj meg nekik jobban, szerintem nagyon jó, hogy kezditek egymást megismerni, de az jön le abból amit írtál, hogy keveset tudnak rólad.
Szerintem jót akarnak neked, és még csak nem is megváltoztatni, csak beszélgettek.
Attól élsz minőségi életet, hogy ilyen kamu szar ún. "teljes kiőrlésű" kajákat eszel? Hát ööö...oké.
A minőségi élet nálam arról szól, hogy minőségi, finom ételeket eszek, értékes párkapcsolatban élek, folyamatosan tanulok és képzem magam, imádom a munkámat, ha tehetem, akkor utazgatok. De hát kinek mi...
Amúgy meg 1. minek beszélgetsz prolikkal, 2. ha prolikkal beszélgetsz, akkor min/miért csodálkozol?
teljeskiőrlésű dolgoakt=minőségi
lel
Ne menj többet hozzájuk.
Amúgy én nem hiszem, hogy valaki ennyire tolná egyszerre az összes közhelyes baromságot, a kérdező vagy ráerősített, vagy direkt PROVOKÁL. :O :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!