Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg Nagyon nagy bűn...

Tényleg Nagyon nagy bűn követtem el? 12/L

Figyelt kérdés

9évesen elvettem anyámtól (kb.10 ezret,vagy többet)még nem tudtam felmérni a pénz értékét,iskola otthonos voltam és még gyógytesire is jártam,a suliban kaptam ebédet,de az nem volt elég,a pénzt amit elvettem tőle azt kajára-innivalóra-édességre költöttem el,a barátnőmmel együtt.Nagyon szánom-bánom a tettemet,bárcsak hamarabb gondolkodtam volna.Nem bírok a szemébe nézni,se a tükörbe.Gyűlölöm magamat-e miatt,be vallani nem merem,félek hogy kitagadna,én nagyon szeretem őt,és szívből meg bántam ezt a cselekedetemet!A barátnőmnek nincsen bűntudata,de nekem nagyon is az van!

Segítsetek,mit tegyek?

12/L

2010. jún. 8. 16:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Rájött akkor hogy eltűnt a pénz?Még csak 9 éves voltál,azóta 3 év eltelt,megbántad,azóta sem csináltál ilyet,nem is tervezed.Beláttad hogy ez bűn.Nem olyan nagy bűn így utólag,leálltál vele.Sunyiba elloptad,1szer fordult elő.Van aki képes megverni az anyját a pénzért.(ismerek ilyet)Ráadásul jóval idősebb,el is szórja utána.Majd ha lesz munkád néhány év múlva(diákmunka),vagy:ha kapsz pénzt pl:szülinapra,nagyszülőktől,add anyunak.Annyi idősen én is lopkodtam,igaz csak aprópénzt,keveset(kb 12 éve)én is csokira költöttem.Én is csináltam égő dolgokat gyerekként.
2010. jún. 8. 17:57
 22/26 A kérdező kommentje:
nem egyszer történt 5-6 alkalommal (9 évesen)
2010. jún. 8. 18:01
 23/26 A kérdező kommentje:
és a szüleid tudják???
2010. jún. 8. 18:01
 24/26 anonim ***** válasza:
68%

Miért kellene elmondanom anyukádnak? persze, szép az őszinteség, nem nem feltáétlenül jó minden esetben.

Ha a lelkeden könnyítesz ezzel, akkor tedd meg, de ne azért, mert enélkül bűnösnek tartod magad.

Rájöttél, hogy hibáztál - ahogy mindenki más is szokott -, ez jó dolog. Bocsáss meg magadnak, ahogy írták, 2ne vétkezz többé".

2010. jún. 8. 18:55
 25/26 anonim ***** válasza:

3 éve volt!

Tedd magad túl rajta és szégyelld magad!

Am meg feleslegesen csinálod magadnak a hisztit, ha eddig nem jött már nem fog. Tedd úgy jóvá h sokat segítesz otthon és add vissza a pénzt ha tudod, ha nem tudod akkor meg segíts minél többet.

2010. jún. 8. 20:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen kamaszkoromban, mert nem kaptam meg semmit (úgy éreztem), de kinőttem. Persze megbocsáltottak a szüleim, de ha szóba jön még felnőtt fejjel is "ciki". Persze most már nem tulajdonítok el semmit
2010. jún. 8. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!