Tényleg Nagyon nagy bűn követtem el? 12/L
9évesen elvettem anyámtól (kb.10 ezret,vagy többet)még nem tudtam felmérni a pénz értékét,iskola otthonos voltam és még gyógytesire is jártam,a suliban kaptam ebédet,de az nem volt elég,a pénzt amit elvettem tőle azt kajára-innivalóra-édességre költöttem el,a barátnőmmel együtt.Nagyon szánom-bánom a tettemet,bárcsak hamarabb gondolkodtam volna.Nem bírok a szemébe nézni,se a tükörbe.Gyűlölöm magamat-e miatt,be vallani nem merem,félek hogy kitagadna,én nagyon szeretem őt,és szívből meg bántam ezt a cselekedetemet!A barátnőmnek nincsen bűntudata,de nekem nagyon is az van!
Segítsetek,mit tegyek?
12/L
Miért kellene elmondanom anyukádnak? persze, szép az őszinteség, nem nem feltáétlenül jó minden esetben.
Ha a lelkeden könnyítesz ezzel, akkor tedd meg, de ne azért, mert enélkül bűnösnek tartod magad.
Rájöttél, hogy hibáztál - ahogy mindenki más is szokott -, ez jó dolog. Bocsáss meg magadnak, ahogy írták, 2ne vétkezz többé".
3 éve volt!
Tedd magad túl rajta és szégyelld magad!
Am meg feleslegesen csinálod magadnak a hisztit, ha eddig nem jött már nem fog. Tedd úgy jóvá h sokat segítesz otthon és add vissza a pénzt ha tudod, ha nem tudod akkor meg segíts minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!