Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg Nagyon nagy bűn...

Tényleg Nagyon nagy bűn követtem el? 12/L

Figyelt kérdés

9évesen elvettem anyámtól (kb.10 ezret,vagy többet)még nem tudtam felmérni a pénz értékét,iskola otthonos voltam és még gyógytesire is jártam,a suliban kaptam ebédet,de az nem volt elég,a pénzt amit elvettem tőle azt kajára-innivalóra-édességre költöttem el,a barátnőmmel együtt.Nagyon szánom-bánom a tettemet,bárcsak hamarabb gondolkodtam volna.Nem bírok a szemébe nézni,se a tükörbe.Gyűlölöm magamat-e miatt,be vallani nem merem,félek hogy kitagadna,én nagyon szeretem őt,és szívből meg bántam ezt a cselekedetemet!A barátnőmnek nincsen bűntudata,de nekem nagyon is az van!

Segítsetek,mit tegyek?

12/L

2010. jún. 8. 16:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
de anyám (kicsit ideg beteg,már dokihoz is jár)
2010. jún. 8. 16:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én sosem lennék képes lopni pl. még 5 Ft-ot sem. Viszont egyszer suliban nálam maradt egy olló, ami a tanár ollója volt és ugyanolyan volt, mint az enyém. Nagyon kereste hetekig, mindenkit egyenként kérdezett, én is azt mondtam, hogy nem láttam, mert tényleg nem tudtam, hogy én tettem el. És kb 1 év múlva mikor rendet raktam, vettem észre, hogy két egyforma ollóm van, és akkor jutott eszembe, hogy úristen, a tanár ollója. Akkor már nem mertem visszaadni neki, de örök emlék és nyomasztó nagyon.
2010. jún. 8. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem esik minden gyerek át azon, hogy meglopja a szüleit.
2010. jún. 8. 16:23
 14/26 A kérdező kommentje:
ok
2010. jún. 8. 16:24
 15/26 A kérdező kommentje:
demimkor mondjam el?napközben vagy lefekvéskor,nem akarom hogy a többi családtagom is megtudja mert eggyütt élek a nagyszüleimmel!
2010. jún. 8. 16:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

De most mi az ami miatt ez ennyire feljött benned, mert látszik, hogy nagyon foglalkoztat a dolog de 3 év alatt nem jutott volna eszedbe bocsánatot kérni..:Dmind1

4szemközt mondd el anyudnak lehet még meg is mosolyogja az egészet :):)

2010. jún. 8. 16:33
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne este mondd el neki, hanem valamikor napközben, mondhatod neki, hogy valamikor régen tettél egy olyan dolgot, amit már százszor megbántál azóta, és szeretnéd, hogy megbocsásson neked, és utánna meg azt, hogy mi volt az a dolog. Először lehet, hogy ideges lesz, de utánna meg fog békélni, és neked is könnyebb lesz a lelkednek.
2010. jún. 8. 16:53
 18/26 A kérdező kommentje:
mnsgyon köszönöm, az utólsó válasz adónak!
2010. jún. 8. 16:57
 19/26 anonim ***** válasza:
20%
remélem még nem mondtál semmit anyukádnak. Ha eddig nem derült ki,akkor most halgass tovább. feleslegesen csinálnád a feszkót.
2010. jún. 8. 17:03
 20/26 A kérdező kommentje:
dehogy is,én elszeretném mondani!!
2010. jún. 8. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!