Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal párok, ti megosztjatok...

Fiatal párok, ti megosztjatok a házinunkát?

Figyelt kérdés
Ti nem vagytok rosszul a becsicskult noktol akik az uruk segget nyaljak 24/7 mert hogy “ez a nok dolga”? Nem az lenne az evidens, hogy a hazimunkat megosztja a par ha mind a ketten dolgoznak is mellette? Mert ha valaki haztartasbeli az azert mas szitu.

2018. febr. 22. 16:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%
Ebben nagyon egyetértek veled utolsó, ettől még sok ilyen pasit ismerek.
2018. febr. 22. 16:57
 12/38 anonim ***** válasza:
48%

A párommal 2016. Május óta élek együtt. Ő dolgozik, én tanulok (tanfolyam heti 3 alkalom, 3-4 óra), viszont a szüleim támogatnak minket anyagilag, külföldről. (Én otthonról melózok, heti pár órában)

Mivel a párom rengeteget dolgozik, így hétköznap gyorsan megcsinálom amit kell -mosás,főzés,takarítás- viszont ha előszed valamit, vagy főz/süt természetesen elpakol maga után, ahogyan hétvégén is kiveszi a részét a házimunkából. Bármire megkérhetem hétköznap is, megcsinálja (sőt kérni se kell) de én inkább gyorsan letudok mindent, amíg ő a gyárban robotol..

21N 23F

2018. febr. 22. 16:59
 13/38 anonim ***** válasza:
40%

Nálunk a feleségem végzi a házimunkát, én meg a telek fizikai részét rendezem (állatok, fizikai munkák, favágás).

Nekünk így teljesen megfelel.

Megkaptam én is hogy miért nincsenek megosztva a házon belüli teendők is, én ilyenkor azt mondom hogy megoszthatnánk, de akkor a telekkel kapcsolatos munkát is. Elképzelem, ahogy az 50 kilós feleségem nekiáll a 14 köb fának, bakra rakja a rönköket, fűrészeli, eldobálja, hasogatja, majd berakja a helyére. Egyszer megpróbálta, nagyon hamar rájött, hogy ez nem az ő terepe.

Én csak megmosolygom azokat, akik hőzöngenek a felfogásunk miatt. Azért látszik a kivagyi agresszivitás a nők részéről, mi az hogy nem osztozunk a házimunkán! De ha azt mondom hogy akkor most menjünk bontott téglát pakolni mert kell egy új disznóól, máris lefittyedne a mosolyuk az arcukról. Persze vágyhat férfi olyan nőre aki azon háborog hogy jaj ez 2018, én aztán nem hajtom össze a ruháit meg nem vasalom az ingét, de sanszosabb hogy a 4 macskával fog megöregedni, amiknek panaszkodhat a férfiakról.

Hosszútávon a férfi is házias nőt fog keresni, mert a házias nő összetartja a családot, a feministák pedig csak addig akarnak egyenlőséget, amíg az kényelmes nekik.

2018. febr. 22. 17:00
 14/38 anonim ***** válasza:
74%
Ha lepontoztok, akkor is fog házimunkát végezni a barátom. :)
2018. febr. 22. 17:07
 15/38 anonim ***** válasza:
47%
Minek legyek rosszul,nem én életem,más úgy szarja el ahogy akarja.. Én csak kb lesajnálom őket h ennyi az életcéljuk.. Mi minden házimunkát döntést stb -t megosztunk,igaz férjem most daganotos igy probálom kimélni mindenhogy,de ez alap normáliséknál,ez nem becsicskulás ketegoria szerintem,de aki életerős és kb a sört is a kezébe kell adni a nejének,mert lusta kimenni két lépést a hütőhoz,na az már a here katagória...
2018. febr. 22. 17:09
 16/38 A kérdező kommentje:
Amugy azzal teljesen egyet ertek, hogy aki nem kekes a sarkara allni , az meg is eremli, hogy igy kihasznaljak!
2018. febr. 22. 17:10
 17/38 anonim ***** válasza:
65%

73%

"Hosszútávon a férfi is házias nőt fog keresni, mert a házias nő összetartja a családot, a feministák pedig csak addig akarnak egyenlőséget, amíg az kényelmes nekik." A saját személyes véleményed ne kezeld mindenkire vonatkozó "alapigazságként". Másrészt sokan laknak olyan helyen, ahol nincsen szükség fizikai munkára.

"De ha azt mondom hogy akkor most menjünk bontott téglát pakolni mert kell egy új disznóól, máris lefittyedne a mosolyuk az arcukról. Persze vágyhat férfi olyan nőre aki azon háborog hogy jaj ez 2018, én aztán nem hajtom össze a ruháit meg nem vasalom az ingét, de sanszosabb hogy a 4 macskával fog megöregedni, amiknek panaszkodhat a férfiakról. " Rengeteg nő végez fizikai munkát, cipeltem fel ötödikre bútort, cipeltem téglát. A kivagyiság inkább nálad vehető észre, ahogy próbálod minősítgetni a nőket ismeretlenül, az cigányasszonyos átkozódás, hogy majd biztos így meg így végzi a nem a te elképzelésed szerint élő nő. Úgy éltek, ahogy akartok, de ez a fajta általánosító, egoista bizonygató szöveg borzasztó kínos és izzadságszagú.

2018. febr. 22. 17:13
 18/38 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan ennyire fáj egyes heréknek, hogy barátom normális férfi? :O
2018. febr. 22. 17:17
 19/38 anonim ***** válasza:
47%

Vicces a hiszti a pontok miatt,felnőtt nőkXD

Ezt úgy hívják:eltérő vélemény aminek az elfogadásához fel kell nőni.

2018. febr. 22. 17:19
 20/38 anonim ***** válasza:
54%
Igen fáj,de legtöbbször a cselédek pontoznak nem a herék.. De sajnos ide vzet anyukák herefeljesztése, és h belenevelik a nőkbe h segdeszköz az ágyban és takaritó szülőgép,aki nem beszél.. És ezek a mártir nők irigyek titkon arra aki nőként és társként van a párja férje melett, nem bejárónő meg guminő státtuszban, aki ha lemerül,a pasi jogosan megy félre egy másikhoz töltikézni,v fekteti be az ágyukba asszony meg jo feleségként nyeli a békát,meg eltüri a verést is ha a férj szerint megérdemli.Ne tudd meg mikor én elváltam egy ilyen herétől aki az épp h nagykoru unoahugomat is megdugta az ágyunkban, én voltam szajhának ki kiálltva,mert ez semmiség ő férfi megteheti,és a hölgy már ivarétt volt az okos rokon szerint,nem számit h kissé pedofil a dolog,szánalom..
2018. febr. 22. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!