Fiatal párok, ti megosztjatok a házinunkát?
A párommal 2016. Május óta élek együtt. Ő dolgozik, én tanulok (tanfolyam heti 3 alkalom, 3-4 óra), viszont a szüleim támogatnak minket anyagilag, külföldről. (Én otthonról melózok, heti pár órában)
Mivel a párom rengeteget dolgozik, így hétköznap gyorsan megcsinálom amit kell -mosás,főzés,takarítás- viszont ha előszed valamit, vagy főz/süt természetesen elpakol maga után, ahogyan hétvégén is kiveszi a részét a házimunkából. Bármire megkérhetem hétköznap is, megcsinálja (sőt kérni se kell) de én inkább gyorsan letudok mindent, amíg ő a gyárban robotol..
21N 23F
Nálunk a feleségem végzi a házimunkát, én meg a telek fizikai részét rendezem (állatok, fizikai munkák, favágás).
Nekünk így teljesen megfelel.
Megkaptam én is hogy miért nincsenek megosztva a házon belüli teendők is, én ilyenkor azt mondom hogy megoszthatnánk, de akkor a telekkel kapcsolatos munkát is. Elképzelem, ahogy az 50 kilós feleségem nekiáll a 14 köb fának, bakra rakja a rönköket, fűrészeli, eldobálja, hasogatja, majd berakja a helyére. Egyszer megpróbálta, nagyon hamar rájött, hogy ez nem az ő terepe.
Én csak megmosolygom azokat, akik hőzöngenek a felfogásunk miatt. Azért látszik a kivagyi agresszivitás a nők részéről, mi az hogy nem osztozunk a házimunkán! De ha azt mondom hogy akkor most menjünk bontott téglát pakolni mert kell egy új disznóól, máris lefittyedne a mosolyuk az arcukról. Persze vágyhat férfi olyan nőre aki azon háborog hogy jaj ez 2018, én aztán nem hajtom össze a ruháit meg nem vasalom az ingét, de sanszosabb hogy a 4 macskával fog megöregedni, amiknek panaszkodhat a férfiakról.
Hosszútávon a férfi is házias nőt fog keresni, mert a házias nő összetartja a családot, a feministák pedig csak addig akarnak egyenlőséget, amíg az kényelmes nekik.
73%
"Hosszútávon a férfi is házias nőt fog keresni, mert a házias nő összetartja a családot, a feministák pedig csak addig akarnak egyenlőséget, amíg az kényelmes nekik." A saját személyes véleményed ne kezeld mindenkire vonatkozó "alapigazságként". Másrészt sokan laknak olyan helyen, ahol nincsen szükség fizikai munkára.
"De ha azt mondom hogy akkor most menjünk bontott téglát pakolni mert kell egy új disznóól, máris lefittyedne a mosolyuk az arcukról. Persze vágyhat férfi olyan nőre aki azon háborog hogy jaj ez 2018, én aztán nem hajtom össze a ruháit meg nem vasalom az ingét, de sanszosabb hogy a 4 macskával fog megöregedni, amiknek panaszkodhat a férfiakról. " Rengeteg nő végez fizikai munkát, cipeltem fel ötödikre bútort, cipeltem téglát. A kivagyiság inkább nálad vehető észre, ahogy próbálod minősítgetni a nőket ismeretlenül, az cigányasszonyos átkozódás, hogy majd biztos így meg így végzi a nem a te elképzelésed szerint élő nő. Úgy éltek, ahogy akartok, de ez a fajta általánosító, egoista bizonygató szöveg borzasztó kínos és izzadságszagú.
Vicces a hiszti a pontok miatt,felnőtt nőkXD
Ezt úgy hívják:eltérő vélemény aminek az elfogadásához fel kell nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!