Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne flörtöljön...

Mit tegyek, hogy ne flörtöljön a párom az apám feleségével? Apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb) a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.

Figyelt kérdés

apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb)a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.

persze szex soha nem lesz, (apának ezért nem is akarom mondnani, mi zavar engem)de úgy idegesít, ha beszélgetünk ők szinte turbékolnak egymással.(tegnap pl az utcán futottak össze)

nem én lihegem túl, mielőtt vki kitalálná.

és a párom szinte keresi a nő társaságát"menjünk már ki hozzájuk, annyiszor hív"ilyeneket mond nekem, az édesanyámat, aki meg még a párom névnapját is fejben tartja őt nem szívleli.hozzá pl nem mondja, hogy látogassuk meg.

a tesom férje amúgy meg nem közvetlenkedik apa feleségével ennyire. és nekem ez a viselkedés tetszik.

mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?

2010. jún. 8. 08:35
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
flörtböl hamar lehet több is!
2013. júl. 11. 17:30
 52/54 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra és zavard el. nem kell különösebben jópofizni, a lelkiterrorra meg ne ülj fel. Mostohaanyucit már régen meg.ugta.
2014. szept. 13. 18:31
 53/54 anonim ***** válasza:

Mi újság veletek 7 év után?

Ha még jársz erre, írj! Érdekelne!

2017. jún. 9. 13:20
 54/54 anonim ***** válasza:
Engem is!!
2017. aug. 7. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!