Mit tegyek, hogy ne flörtöljön a párom az apám feleségével? Apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb) a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.
apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb)a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.
persze szex soha nem lesz, (apának ezért nem is akarom mondnani, mi zavar engem)de úgy idegesít, ha beszélgetünk ők szinte turbékolnak egymással.(tegnap pl az utcán futottak össze)
nem én lihegem túl, mielőtt vki kitalálná.
és a párom szinte keresi a nő társaságát"menjünk már ki hozzájuk, annyiszor hív"ilyeneket mond nekem, az édesanyámat, aki meg még a párom névnapját is fejben tartja őt nem szívleli.hozzá pl nem mondja, hogy látogassuk meg.
a tesom férje amúgy meg nem közvetlenkedik apa feleségével ennyire. és nekem ez a viselkedés tetszik.
mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?
hu a 9:47-es totál jól látja!!!
már több kérdéskörben ki lett lyukadva a párom kisebbségi komlexusához.hm.
csak a megbeszélős megoldása nem jó :(
kár hogy nincs ilyen"azért is jól érzem magam" tabletta
bevenném, mielőtt indulunk apáékhoz.
amúgy apa most nincs is otthon, így hívott ki minket a feleség, hogy nézzünk át.
(apáéknál én még soha nem voltam úgy, hogy apa ne legyen otthon.- a párom meg nem érti.)persze. neki olyan apám felesége, mint anya. "anyósjelöltek" nekem apa felesége egy másik bolygó. és ráadásul a párom azt sem veszi észre, hogy bármi baja volt, anyára számíthatott, a feleség sehol nincs semmiben.
de legalább ne szimpatizálnának....
vagy akkor anyával is így szimpatizálna....
ha nincs mit tenni, várom hát a fásulást.
Mondjuk azt még érdemes volna kiderítened, hogy ez a túlzott kedveskedés neked szól elsősorban vagy a feleségnek.
Ha neked, akkor könnyű a megoldás: közömbösnek kell maradnod mindenáron, így értelmét veszti az édeskedés.
Ha a feleségnek (és ezt nem tartja rád nézve bántónak), akkor az elválás lesz a fájó megoldás. Csak kérdés, meddig húzod, meddig gyűjtesz még sebeket magadnak.
tuti, hogy a feleségnek szól, mert a párom mindenkivel nyálas a családomban, azért hogy mindenki "jófiúnak" tartsa.
de szex soha nem lesz köztük. max, ha véletlen lakatlanszigetre sodródnának 1évre.
a szerelemtől sajnos annyira fájna szakítanom, hogy inkább ez a szenvedés, mint az.
habár eddig bármilyen ilyen volumenű nyűgömre lett megoldás!!!
és tényleg hosszútávú megoldások lettek :)
remélem erre is menni fog!
Annyiszor leírtad már, hogy szex sosem lesz köztük, hogy teljesen az az érzésem, hogy csakmagadnak próbálod ezt bemagyarázni, magadat nyugtatgatod ezzel...
Tehát szerintem azok alapján amiket leírtál korántsem elképzelhetetlen, hogy lefekszenek előbb-utóbb egymással.
csak azért írtam le annyiszor, hogy szex nem lesz köztük, mert majdnem mindenki erre akar kilyukadni
attól függetlenül, hogy már a kérdés kiírásakor is írtam, hogy szex kizárva.
szóval gondoltam, ha többször mondom, jobban megmarad és nem bennem,hanem a válaszolókban.
másik:
igen, ő mindig ilyen mindenkivel, de jelenleg nem ezt érzem közvetlenül ami most bánt
és most az is hidegen hagy, hogy milyen jellem, hogy megfog csalni és minden!
csak a feleséggel való kapcsolatára szerettem volna megoldást, hogy hogyan változtassam meg
mert ezzel a problémával újra és újra szembesülök.
a megcsalással csak egyszer fogok.(ha fogok....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!