Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne flörtöljön...

Mit tegyek, hogy ne flörtöljön a párom az apám feleségével? Apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb) a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.

Figyelt kérdés

apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb)a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.

persze szex soha nem lesz, (apának ezért nem is akarom mondnani, mi zavar engem)de úgy idegesít, ha beszélgetünk ők szinte turbékolnak egymással.(tegnap pl az utcán futottak össze)

nem én lihegem túl, mielőtt vki kitalálná.

és a párom szinte keresi a nő társaságát"menjünk már ki hozzájuk, annyiszor hív"ilyeneket mond nekem, az édesanyámat, aki meg még a párom névnapját is fejben tartja őt nem szívleli.hozzá pl nem mondja, hogy látogassuk meg.

a tesom férje amúgy meg nem közvetlenkedik apa feleségével ennyire. és nekem ez a viselkedés tetszik.

mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?

2010. jún. 8. 08:35
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

:)

nem jósnő vagyok

csak nem akarom még a körülményeket is ecsetelni, hogy miért nem lesz szex.

mert apám felesége.a barátom felnéz apára.a feleség szintén. a feleség mindent megtesz, hogy apának jó legyen.mert különben repül.a barátomnak nem szokása anyósjelöltekkel lefeküdni(inkább egy diáklány).

de miért nem lehet tényként elfogadni, hogy ha nem lesz szex, akkor nem lesz szex.?

és ez annyira eltereli az összes választ a megoldási javaslatoktól, hogy eddig nem sokat hallottam, ami csak és kizárólag a kérdésemre vonatkozik pl a 10:04-est.

ha nincs más ok, várom az időm lejártát, addig meg tűrök, tűrök, tűrök....

2010. jún. 8. 11:03
 32/54 A kérdező kommentje:

szóval VAN ártatln flört

amit ki akarok likvidálni az életemből!

SEGÍTSÉÉÉG!

2010. jún. 8. 11:37
 33/54 anonim ***** válasza:
Szegány, próbáld megbeszélni. Hagyd ott, vagy monddel apádnak vagy valami. Lépni kell az biztos.
2010. jún. 8. 11:53
 34/54 A kérdező kommentje:

pont most írt a barátom is sms-t, hogy beszélnünk kell erről, mert én meg a tesójával flörtölök és még ÉN hogy milyen rib*c vagyok!

most azt magyaráztam még neki, hogy nem kellene anya elé helyeznie a feleséget, mert bármi adódna, anyára lehet csak számítani, anya hoz értem/ünk áldozatot.

és még ő akar engem leoltani!!!

kíváncsi vagyok mi lesz este, balhé az biztos.

2010. jún. 8. 11:58
 35/54 A kérdező kommentje:
apával meg nem akarok beszélni, mert lehet csak féltékenységet szítanék, annak meg nincs értelme.
2010. jún. 8. 12:04
 36/54 A kérdező kommentje:

most írtam a páromnak, hogy tesom férje sem közvetlenkedik a feleséggel, ahogy te.

remélem lesz hatása.

2010. jún. 8. 12:27
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Leqrvázott a "párod"? Sok éves, jól működő kapcsolatban vagyok. Egyetlenegyszer qrvázna le - mindegy milyen okból - abban a pillanatban repülne. Itt meg ráadásul ő a hibás, csak azért hibáztat téged, hogy saját magáról elterelje a figyelmet. Tudsz róla, hogy ez érzelmi bántalmazásnak számít (ami csak egy fokkal jobb a fizikai bántalmazásnál)? A leqrvázás is, a te egyoldalú hibáztatásod is, és az is, hogy nem hajlandó normálisan megbeszélni a problémákat. Meg fog csalni, vagy már megcsalt, ezt rajtad kívül mindenki világosan látja. Tuti hogy fiatal, csinos csaj vagy, és 5 perc alatt találnál olyan Férfit, aki tisztel. Vedd le a rózsaszín szemüveget, amíg nem késő, nem rossz szándékból írja ugyanazt az összes válaszoló. Ez játszmázás, nem kapcsolat. Nem a "meta-megoldás" a megoldás, hanem a szakítás. Egyszer én is belefutottam egy ilyen kisebbségi komplexusos majomba, szerelmes is voltam belé, szóval ne hidd, hogy azért írok, mert elítéllek (és amúgy tökre ráillenek ezek a dolgok, amiket te leírtál a "párodról" - az összes barátnőjét megcsalta, kivéve engem, mert én 2 hónap után kihajítottam, miután egyfolytában engem szapult és szidalmazott mindenért, még a saját hibáiért is). Kiléptem abból a "kapcsolatból", utána találtam normális Férfit, és soha nem bántam meg, hogy azt a lúzert ott hagytam.
2010. jún. 8. 12:42
 38/54 anonim ***** válasza:
Tedd féltékennyé!
2010. jún. 8. 12:45
 39/54 A kérdező kommentje:

nem leq*zott, csak minden mást mond, ami ezt jelenti.pl hogy kirakom a melleimet a tesójának, meg ilyenek(kivágott felső).

és tényleg szerintem sem támadna engem, ha nem flörtölne. csak nevetve mondaná és lazán: hogy ugyan mikre gondolsz?hi-hi.

szóval most bizonyított is, hogy nem csak kedves beszélgetés zajlik köztük.

na ezért nem látom tényleg értelmét, hogy vele beszéljek.

köszönök mindenkinek mindent

szakítani nem megy azt tudom

tehát magamnak köszönhetem a sorsom.

de állítom, hogy másik lány simán elnavigálna egy ilyen terepen. biztos más csajok ki tudnák vívni maguknak ami jár

csak én vagyok ilyen ne bánts virág

2010. jún. 8. 12:55
 40/54 A kérdező kommentje:

és a párom még mindig fenyegtőzik, hogy ő is ezt fogja csinálni, ha én közvetlenkedek majd a haverjaival.

szóval falnak beszélek

de látom itt is :)

2010. jún. 8. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!