Mit tegyek, hogy ne flörtöljön a párom az apám feleségével? Apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb) a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.
apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb)a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.
persze szex soha nem lesz, (apának ezért nem is akarom mondnani, mi zavar engem)de úgy idegesít, ha beszélgetünk ők szinte turbékolnak egymással.(tegnap pl az utcán futottak össze)
nem én lihegem túl, mielőtt vki kitalálná.
és a párom szinte keresi a nő társaságát"menjünk már ki hozzájuk, annyiszor hív"ilyeneket mond nekem, az édesanyámat, aki meg még a párom névnapját is fejben tartja őt nem szívleli.hozzá pl nem mondja, hogy látogassuk meg.
a tesom férje amúgy meg nem közvetlenkedik apa feleségével ennyire. és nekem ez a viselkedés tetszik.
mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?
:)
nem jósnő vagyok
csak nem akarom még a körülményeket is ecsetelni, hogy miért nem lesz szex.
mert apám felesége.a barátom felnéz apára.a feleség szintén. a feleség mindent megtesz, hogy apának jó legyen.mert különben repül.a barátomnak nem szokása anyósjelöltekkel lefeküdni(inkább egy diáklány).
de miért nem lehet tényként elfogadni, hogy ha nem lesz szex, akkor nem lesz szex.?
és ez annyira eltereli az összes választ a megoldási javaslatoktól, hogy eddig nem sokat hallottam, ami csak és kizárólag a kérdésemre vonatkozik pl a 10:04-est.
ha nincs más ok, várom az időm lejártát, addig meg tűrök, tűrök, tűrök....
szóval VAN ártatln flört
amit ki akarok likvidálni az életemből!
SEGÍTSÉÉÉG!
pont most írt a barátom is sms-t, hogy beszélnünk kell erről, mert én meg a tesójával flörtölök és még ÉN hogy milyen rib*c vagyok!
most azt magyaráztam még neki, hogy nem kellene anya elé helyeznie a feleséget, mert bármi adódna, anyára lehet csak számítani, anya hoz értem/ünk áldozatot.
és még ő akar engem leoltani!!!
kíváncsi vagyok mi lesz este, balhé az biztos.
most írtam a páromnak, hogy tesom férje sem közvetlenkedik a feleséggel, ahogy te.
remélem lesz hatása.
nem leq*zott, csak minden mást mond, ami ezt jelenti.pl hogy kirakom a melleimet a tesójának, meg ilyenek(kivágott felső).
és tényleg szerintem sem támadna engem, ha nem flörtölne. csak nevetve mondaná és lazán: hogy ugyan mikre gondolsz?hi-hi.
szóval most bizonyított is, hogy nem csak kedves beszélgetés zajlik köztük.
na ezért nem látom tényleg értelmét, hogy vele beszéljek.
köszönök mindenkinek mindent
szakítani nem megy azt tudom
tehát magamnak köszönhetem a sorsom.
de állítom, hogy másik lány simán elnavigálna egy ilyen terepen. biztos más csajok ki tudnák vívni maguknak ami jár
csak én vagyok ilyen ne bánts virág
és a párom még mindig fenyegtőzik, hogy ő is ezt fogja csinálni, ha én közvetlenkedek majd a haverjaival.
szóval falnak beszélek
de látom itt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!