Mit tegyek, hogy ne flörtöljön a párom az apám feleségével? Apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb) a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.
apának a mostani fiatal felesége (nálunk 5 évvel idősebb)a párommal mindig olyan jókat beszélget, mintha már metakommunikációs szex lenne köztük, ami engem nagyon zavar.
persze szex soha nem lesz, (apának ezért nem is akarom mondnani, mi zavar engem)de úgy idegesít, ha beszélgetünk ők szinte turbékolnak egymással.(tegnap pl az utcán futottak össze)
nem én lihegem túl, mielőtt vki kitalálná.
és a párom szinte keresi a nő társaságát"menjünk már ki hozzájuk, annyiszor hív"ilyeneket mond nekem, az édesanyámat, aki meg még a párom névnapját is fejben tartja őt nem szívleli.hozzá pl nem mondja, hogy látogassuk meg.
a tesom férje amúgy meg nem közvetlenkedik apa feleségével ennyire. és nekem ez a viselkedés tetszik.
mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?
látom miről ír mindenki.
ok elfogadom
jellemtelen sráccal vagyok, aki meg is csalhat.
akkor most imádkozom, hogy csaljon meg, hogy ki tudjam dobni.
hát ez is egy megoldás
csak ne vinne el éveket.
köszönet mindenért
felfogtam a válaszokat :) siker
Nem, nem, már eljutottatok addig, hogy este megbeszélitek, ráadásul ő javasolta, ez a siker.
Igen is, próbálj meg vele beszélni, ne azt hajtogasd, hogy a megbeszélés köztetek nem megoldás, mert ha így van, akkor egy napot se várj, mert ez elég ok arra, hogy elváljatok egymástól.
A megközelítéseddel van a baj, azzal, hogy az anyukádat és az új feleséget méregeted össze és ezt várnád el a párodtól. Itt két háromszögről van szó, amiről beszélnetek kell: te-párod-anyukád és te-párod-újfeleség. Ne keverd össze ezeket. Tisztázd mindkettőt. Ne a feltételezéseidet add elő (szerintem te flörtölsz, szerintem te nem kedveled anyámat, stb.), hanem az érzéseidet (figyelj rám, rosszul esik, hogy úgy látom, nem jössz ki anyámmal, rosszul esik, hogy milyen jól elvagy újfeleséggel). De ez KÉT TÉMA. A párod egészen mást kap tőlük, mint te. Édesanyád a kislányának a szőke herceget akarja, ennek a képnek kell megfelelni, az újfeleségnél meg pont jó olyannak, amilyen.
Ami meg a metaszexet érinti: pont olyan kisebbrendűségi komplexusod van, mint a párodnak, hiába is kiáltod rá (neki is van). Ha nem lennél komplexusos, biztosra tudnád, hogy teljesen ártatlan a dolog köztük és semmi okod erre még gondolni sem, tudnád, hogy te kellesz csak neki, tőled akar gyereket, stb. Hidd el, kell az a kis plusz, amikor az ember tudja, hogy meg tud dobogtatni még másokat miközben ura a helyzetnek és tisztában van vele, hogy ez csak kísértés, próbatétel. A párodnak valahogy be kell illeszkednie a családodba, s mivel az újfeleség is új "jövevény", ugyanezzel küzd, hogy elfogadtassa magát, persze, hogy sorstársakként jól kijönnek egymással. Felnőtt emberek, ahogy megtörténhet köztük a szex, pont annyira esélyes, hogy soha nem lesz szex, ahogy állítod, én ezt el tudom képzelni.
én 25 a párom 32
csak volt egy 8 éves kapcsolata, és egy lány mellett nem sokat lehet érzelmileg fejlődni.szerintem.
a többi csak pár hónapos kalandja volt.
tesom azt is javasolta, hogy beszéljek apáékkal(apa+feleség)hogy számomra megterhelő a feleség közvetlensége, és szeretném, ha visszafogna, mert a párom elvégre nem családtag, tehát magánbeszélgetéseket nem kellene folytatni vele, a másik meg, hogy a párom velem szemben foglal állást, ha apáékról beszélünk, mintha annyira belelátna az ő dolgaikba, holott én nőttem köztük fel!
nagyon nehéz lesz. mert lazán kell előadnom mondta.
így remélem el fog maradni a metaszex is :)
de mindenkinek köszönet
nos az újság :)
már lejöttünk a témáról, már nem is érdekel apa felesége
mert jé akárhova megyünk észrevesz minden gazellát és most már ez fáraszt
direkt szemez a csajokkal, nem megnézi őket, ismétlem: szemez, utána meg meg kell igazítania a sliccét, hogy a csaj lássa
már olyan megalázva, lealázva érzem magam
hogy asszem meg fogok őrülni
mindenkinek igaza van/volt
egy bunkó sráccal járok és szerintem direkt nem csal meg, hogy ki tudjam dobni, hogy magához láncoljon
olyan, mintha uralkodna rajtam
nekem szolidan kell öltözni, nem beszélgethetek srácokkal, ellentétben ő vele.
olyan mintha egy tehén lennék a csordájában, és csak legelni szabad.
kegyetlenül lehetetlen a helyzetem
ilyenkor miért nem bírok szakítani? valami baj lehet velem.
"ilyenkor miért nem bírok szakítani? valami baj lehet velem."
Háát... ez alapján egészen egyszerűen te egy 25 éves 15 éves vagy. Azért nem tudsz szakítani, mert el sem tudod képzelni, hogy jobb egyedül mint vele ilyen módon. Legyél már felnőtt! Van élet a szakítás után!
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!