Szülők, mit szólnátok, ha a 19 éves lányotok egy 30 éves férfival lenne együtt?
Biztatnám a lányomat,hogy hozza haza,mégha elsőre be is választott.
Azért a 24 éves pasi is sok a legtöbb 19 éves csajnak,nem,hogy 30.20-25 év alatt 5 év is sok tud lenni,életmód szempontjából,amihez iszonyatos rugalmasság kell.Nagyon más az életvitel.
Valószínűleg nem örülnék,ha kiderülne,hogy a csávó 30 éves,mert 10-11 év is az a különbség,hogy természeti népeknél már az apja lehetne(politikailag korrekt okok miatt nem írtam lecsúszottabb romát).
25 éves kor felett,ha önellátó az illető,akkor már nem akkora dolog 10-11 év,a hasonló életvitel miatt,akármelyik fél is az idősebb.19 évesen viszont még az,mert vagy érettségi előtt áll,vagy szakmát tanul,jobb esetben.Tehát ha nem hajtják el érettségi után jó esetben a Lidl-be,akkor még tanul,még ha munka mellett is.Utóbbi már egy külön fejezet.
önmagában az hogy 30 éves nem jelent semmit! Én 30 éves koromban 17 éves gimnazista srácnak néztem ki :-) Ráadásul még a személyi igazolványom megnézése után is csodálkoztak egyes értelmes emberek, hogy " fúúú, de tééényleg, de hááát ez hogy lehet...uhhh áhhh) :-)
Nem tudták értelmezni a születési évem :-)
Amúgy sose volt ebből probléma ha esetleg egy-két barátnőm tini volt mondjuk 17 éves a szüleivel, normális intelligens emberek voltak én meg fiatalosabb voltam a koromnál :-) Persze kinőttem a tini lányokat...korombeli leányzót vettem feleségül, de ha egy nap a kislányom egy "30 éves" pasival állít haza 19 évesen én biztos nem kapok agyérgörcsöt :-)
Meg volt a megismerkedés. Mivel unokatesómék is random beállítottak ők is megismerhették, megjegyezték, hogy jól választottam :D
Apukámnak egyből szimpi volt, anyum többnyire pesszimista talált kivetni valót. Lehet hülyeséget csináltam, de a koráról nem világosítottam fel őket, apum ha megtudná szerintem nem izgatná annyira, mert bírja, anyum tuti ki fog akadni. Általában nem örül semminek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!