Szülők, mit szólnátok, ha a 19 éves lányotok egy 30 éves férfival lenne együtt?
Nagyon helyeslem, hogy végre megjött a mostani csajoknak a józanabbik esze és a náluk jóval idősebb férfiakat nézik és keresik maguknak.
Csajok nem a kor számít, hanem , hogy jól érezd magad!
Basszus ha azt írom, hogy helyeslem a nagyobb kor különbséget akkor lepontozzák a válaszomat.
Na most, amikor viszont azt írom, hogy megnézném én magamnak mint szülő, hogy ki az aki beleteszi a farkát a 19 éves munkámba (felnevelt gyerekembe, hogy mindenki értse) na akkor szintén lepontoznak.
Mit kellene írnom, hogy ne legyek lepontozva ?
Semmi kivetnivalót nem látok benne hogy együtt vagytok.
40/N
19 évesen ez az első kapcsolatod huhaa vajon az a 30 éves faszi csak nem a szűzességedre hajt
Én a helyedben kivárnám a szex dolgot
Csak figyeld meg
Én 18 évesen összeismerkedtem egy 22 éves sráccal tudta hogy nem volt előttem senkim én a szex dolgot kértem hogy várjunk még egy picit a végére kiderült hogy csak egy szűk puncit akart volna dugni ...nem jött neki össze
Kérdezd meg a 30 éves párodtól hogy mit akar tőled mik a szándèkai
Én várnék a szexel ez egy jó tanács nehogy az legyen hogy megkapott és eltűnt az éterben
Nem szólnék semmit. Pont úgy állnék hozzá, minha 20 lenne. Megismerném, és az alapján alkotnék véleményt.
Így tett anyum is mikor 22évesen bemutattam a 32 éves páromat, aki már azóta a férjem.
Anyu nagyon szereti őt, és fordít a is így van.
Viszon az ő baráti köre nehezen fogadott el ( azt gondolták h csak egy fiatal pipi vok, akivel a haverjuk járogat egy darabig)
Köszönöm a válaszokat! Persze nem úgy fogom bemutatni, hogy ő Béla 30 éves. De egyszer úgyis kiderül, de ha megismerik addigra lehet nem érdekli őket. Nagyszüleimnél is pont így voltak, csak az 50-es években volt.
Szándékai még úgy nincsenek (, hogy esküvő, cagy gyerek ilyen nincs), nyáron elmegyünk egy koncertre, eddig ez van, de párhete mikor érdeklődtek más haverjai volt-e már valami, akkor azután mondta, hogy nem erőlteti, majd ha én jónak érzem.
Érvek mellé, hogy figyelmes velem,lehet vele szórakozni, de komolyan is beszélhetek vele. Mielőtt összejöttünk is beszéltünk sokat mindenről. Szereti a gyerekeket, velük foglalkozik. Nem tudom még mit nem írtam így hirtelen.
És pontozni nem pontoztam le senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!