Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korodig mennek be a...

Hány éves korodig mennek be a fürdőbe a szüleid ha bent vagy?

Figyelt kérdés
A páromméknál zuhanykabin van s bármikot ott van folyton benyitogatnak rá a szülei valami indokka. Engem teljesen ledöbbentett mert nálunk egymás szobájába se megyünk csak úgy be. (Ő 25F)
2010. jún. 7. 20:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, ha a nővérem bejön a fürdőszobába, ennek ellenére csak ritkán jön be, mikor én zuhanyzok/fürdök. Anyukám soha nem jön be, ő helyettem is szégyenli magát... :D Amúgy nálunk nincs zuhanyfüggöny, lehet, hogy ideje lenne felszerelni egyet. :D Apum 11 éves koromban látott utoljára ilyen "intim" helyzetben.

Én 19/L

Tesóm 20/L

Anyu 40/N

2010. jún. 7. 21:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb 10 éves koromig jött be édesanyám a fürdőbe míg zuhanyoztam, azóta ez privát dolog.

20/L

2010. jún. 7. 21:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
apum meg öcsém nem jönnek be, de nővérem, húgom és anyám igen. Nem zavar egyikünket sem.
2010. jún. 7. 21:04
 14/25 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk ez teljesen normális dolog, nálunk is egybe van a fürdő a wc vel, és mondjuk ha apa fűrdik simán bemegyek pisilni, meg az is természetes, hogy otthon van hogy meztelenül mászkálunk, szerintem ez a normális, csak a mai társadalom nagyon prűd... úgy gondolom hogy a szüleink és a párunk előtt nincs mit szégyellnünk.

21/L

2010. jún. 7. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

jézusom, milyen titkos dolgot csináltok ti fürdés közben, hogy még anyátok se nyithat rátok???

komolyan, sztem ez szánalmas.

anyukámmal élek mióta megszülettem, és sem 10 évesen, sem 20 évesen nem volt gond soha, ha bejött hozzám. volt olyan is, h bevittünk egy széket, és dumáltunk közben.

szerintem ennek így kéne normálisnak lennie.

azt pl sokkal jobban utáltam, ha anyum takarított a szobámban, vagy csak úgy bement, amikor nem voltam otthon.

2010. jún. 7. 21:08
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

én nem vagyok szégyenlős a család elött..de nálunk ez természetes..

ha meglátogatjuk nagyszüleimet..(álltalában ilyenkor ottalszunk)anyukám még mostis bemegy a szüleihez és fordítva..

2010. jún. 7. 21:08
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk is akkor jön megy mindneki amikor akar,mondjuk nálunk együtt van sajna a wc és a fürdő,szóval van,hogy mivel én min.30percet zuhanyzok,apám nem bírja és bekredzkedik,de akkor sem les oda:D meg én sem nézek rá ha kér magának valamit:)behunyom a szemem és úgy megyek be:D

Mondjuk külön költöztünk már ez már csak akkor van ha otthon vagyok nagy ritkán: 22/l

2010. jún. 7. 21:13
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
21:08-as: szerintem meg az a beteges, ha ott beszélgettek. Minden embernek lennie kellene egy intim szférájának, amihez a szüleinek sincs semmi köze. Méghogy beszélgetni, hát ez gyógyszerért kiált. És ez nem arról szól, hogy titok-nem titok.
2010. jún. 7. 21:13
 19/25 anonim ***** válasza:
46%
Hát nem tudom. Anyám nyomott ki a vaginájából. Meztelen voltam akkor is. Ez nem intimszféra kérdés. Nincs semmi olyan, amit ne látott volna rajtam eddig is. Ez nem "betegség" és főleg nem ordít gyógyszerért.
2010. jún. 7. 21:43
 20/25 Manócska'90 ***** válasza:
55%

Hozzám senki nem jöhet be a fürdőbe, akár mit csinálok (füri+WC egyben). 20/L

A húgom viszont kicsit sem zavartatja magát, meg anyukám sem - simán rohangásznak egyszál bugyiban a lakásban. 15/L, 43/N

Viszont uncsiméknál tök más. Ott anyuka-apuka-2 nagylány. Ők nyitott ajtóval vannak mindig á bármit csinálnak. Náluk van kád meg zuhanykabin is és van, hogy ketten fürdenek, vki wc-n van és egy vki fogat mos. Nekem ez furcsa. Mondjuk ott is ők simán járkálnak egymás előtt ruha nélkül (max egy bugyi) - hát én tuti nem rohangásznék egyszál tangában az apám előtt, de ők így szokták meg. (18/L, 20/L, 44/N, 44/F)

Szóval szerintem ahány ház, annyi szokás.

2010. jún. 7. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!