Hogy akadályozzak meg egy ilyen családi tragédiát? Esetleg hogy meneküljek el előle?
Az a helyzet, hogy belátható időn belül több haláleset is fog történni a családban, ezt vegyétek biztos ténynek. A probléma ezzel, hogy anyám instabil, apám meg már így is nehezen tűri meg. Tény még az is, hogy engem nem visel meg a haláleset, akármennyire is szerettem az adott illetőt, ez a természetem. Már 3 családtagom elhunyt, és eddig nem viselt meg egyik se.
Így belegondolva, szerintem megoldhatatlan ez a helyzet, de főiskola mellett nem tudom képes lennék-e albérletbe költözni. Van itt valaki, aki hasonló helyzetben van, és fősuli mellett kell dolgoznia? Hogy oldjátok meg? Marad időtök minden fontos dologra? Előre is köszönöm a választ!
"aki menekülni akar már azt bántják, tök mindegy milyen a forma"
Nem. A felnőttéválás természetes velejárója, hogy menni akarsz. Ki előbb, ki később. A legjobb, legszeretőbb szülőktől is el akarsz menni, mert egy felnőtt embernek saját territóriumra van igénye, és neurotikussá teszi, ha a szüleivel lakik. Ez 21 évesen, a Kérdező életkorában teljesen időszerű.
A legjobb, legszeretőbb szülőktől is el akarsz menni, mert egy felnőtt embernek saját territóriumra van igénye, és neurotikussá teszi, ha a szüleivel lakik. Ez 21 évesen, a Kérdező életkorában teljesen időszerű.
Ismerek több generácios családot,együtt élnek,és senki nem nem neurotikus köztük,de ők család is.. A sok otthon élő mind neorutikus? Honnan veszed ezt a marhaságot.. Általánositás. Ott lesz neurotikus az ember akár hány éves, ahol bűzlik vmi..
Hú de sokan írtak! Na de tegyük akkor tisztába a dolgokat: érzéketlen vagyok, ez tény, nem vernek meg, mert a majdnem 2 méteremmel nem is tudnának...
DE VISZONT!!! Nem azzal van a baj, hogy haláleset történt (vagyis csak fog), hanem hogy a szüleim, főleg anyám mentális állapota nagyon rossz. Menthetetlen, próbáltam... Köszönöm a jószándékú hozzászólásokat, azóta jelentkeztem munkahelyre "beugróba", szerencsére nem kell mindig bemenni, így távolról is végezhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!