Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarnak egyes...

Miért nem akarnak egyes férfiak anyagilag beszállni a gyereknevelésbe?

Figyelt kérdés

Hogy ha gyereket vállal egy házaspár, akkor az anya köteles a gyerek dolgait (ruhák, élelmiszer, gyógyszer, minden más) a GYES-ből finanszírozni, ők leadnak valamicske konyhapénzt (vagy azt se), és részükről letelt.

Nem kéne ugyanígy a férfinek is beszállni a költségekbe?

Sok ilyen történetet olvasni itt.

2018. febr. 13. 16:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Uram Jézus,mit akar egy nő,hát nem csak szexet.. Normális nő tisztelve lenni,szeretve lenni,nem a d--gás a lényeg. Hiába kivánsz te vkit ha az csak addig van meletted,mig nem jön jobb,annál csak hézagtöltő leszel. De akinek ez jo..
2018. febr. 20. 18:08
 32/35 anonim ***** válasza:

31: Te jó ég, hát az, hogy mit kapok egy kapcsolatban nem múlik azon, hogy annak vége van X év múlva vagy X hónap múlva!

Ha efféle számításokon töröd a fejedet, hogy mit kaphatsz attól a férfitól X év múlva, miközben együtt vagy valakivel, nem csodálom, hogy nincsen élvezet a dologban neked.

Nem szabad lefeküdni olyannal, akivel ezt áldozatnak érzed, és majd később valami ellenszolgáltatást vársz.

Csak a saját örömödre szeretkezz valakivel, és akkor nem fogod úgy érezni, hogy kihasználtak.

Én még sose éreztem úgy, mert amit kapni akartam, az az, hogy eggyé válhassak az illetővel, ahányszor csak lehetséges - első sorban a magam örömére, nem az övére.

És soha nem éreztem azt se, hogy ne tisztelne, szeretne. Ha azt éreztem volna, hogyan tudtam volna először a legjobb barátja lenni, majd beleszeretni, majd megkívánni? Jézusmária...

2018. febr. 20. 18:17
 33/35 anonim ***** válasza:

31: Ne haragudj, de úgy beszélsz mint egy prosti, aki fel van háborodva azon, hogy nem fizették ki.

A fizetséget mindig előre kell kérni, akár pénz az, akár valami más, ezt minden prosti tudja.

De hogy neked semmi élvezet nem volt még a szexben, sajnos az is biztos. Élvezet nélkül csak prosti szexel.

2018. febr. 20. 18:22
 34/35 anonim ***** válasza:
első sorban a magam örömére, nem az övére. Aha, nálam nem erről szol a párkacsolat szerencsére.. Odafigyelek a másik örömére is mert szeretem,társként,nem segédeszköz a saját örömömhöz. Hagyjuk is..
2018. febr. 20. 18:22
 35/35 anonim válasza:

Természetesen minden költségbe be KELL szállnia egy Apukának!!

Ha nem akarja, váljanak el és fizessen gyerektartást, ha az jobb az Apukának. (Bár ezt kétlem)

Lehet hogy csúnyán hangzik, de ez többnyire az anyuka hibája:

(szó szerint) rossz férfinek mondott igent!!

Ha én férfiként meg tudtam tenni, hogy "megválogattam" a gyermekem anyukáját, akkor ezt egy felelős nő is meg tudná tenni.

Mielőtt megházasodunk, összeköltözünk és megismerjük egymást.

(Lakva ismeri meg egymást az ember)

Mielőtt gyereket vállalunk, már mindent tisztázni kell a leendő szülőknek.

Üdv!

okt. 1. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!