Miért nem akarnak egyes férfiak anyagilag beszállni a gyereknevelésbe?
Hogy ha gyereket vállal egy házaspár, akkor az anya köteles a gyerek dolgait (ruhák, élelmiszer, gyógyszer, minden más) a GYES-ből finanszírozni, ők leadnak valamicske konyhapénzt (vagy azt se), és részükről letelt.
Nem kéne ugyanígy a férfinek is beszállni a költségekbe?
Sok ilyen történetet olvasni itt.
"Miért nem akarnak egyes férfiak anyagilag beszállni a gyereknevelésbe?"
Mert sok férfi zsigereiben úgy hiszi, neki nincsen köze a gyereknemzéshez, hiszen az a nőben nő.
Láttam egy dokumentumfilmet, ami a román abortusztilalomról és az illegális abortuszokban meghalt nőkről szólt. Ott egy férfi orvos mesélte, hogy számtalanszor álltak előtte teljesen értetlenül megrökönyödött férjek, hogy mért halt meg a feleségük, és látszott rajtuk, hogy nem értik, hogy nekik mi közük van ehhez az egészhez.
Azt hiszem, ez a zárójelenet a filmben.
22: Megtaláltam a pontos számokat is, 41 férfi végeztette el 5 év alatt, amíg feltételek nélkül lehetséges volt.
26: Most ezt mondod, de ma mégis ezt jelentetted ki: "Ha a férfiak elkötttrhetnék magukat,90% holnap megtenné."
Amúgy a női motivációval nőként baromira nem értek egyet. Szerintem a nő motivációja az, hogy szerelmes a férfibe és élvezi vele a szexet. Ennyi. Nincs átlátnivaló itt, mert tök irreleváns, a férfi mit akar vele kezdeni, ha egyszer vele van, és a nő így kiélvezi a szerelmet. Nem kell ebbe hátsó dolgokat belelátni, hiszen egy kedvesi kapcsolat élvezetes, a legélvezetesebb dolog a világon, nyomába nem ér semmi.
.. erre írtam az előzőt válaszul: " a nők többsége buta sajnos h nem látja át a helyzetét h csak ingyen luk"
Szerintem a nő az ingyen fsszal ugyanolyan jól ki van fizetve, mint a férfi az ingyen lukkal, maradjunk ennyiben.:) Vagy még sokkal jobban, hiszen a nőknek sokkalta nagyobb élvezet a szex, mint a férfiaknak.
28: Igen, képzeld, semmi nem érdekel más a földön, mint hogy szeretkezhessek azzal, akit szeretek és kívánok. Nincs más, ami csak nyomába is érhetne ennek a beteljesülésnek, ez az élet értelme.
Mégis mi egyebet akarna egy nő egy férfitől? Nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!