Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarnak egyes...

Miért nem akarnak egyes férfiak anyagilag beszállni a gyereknevelésbe?

Figyelt kérdés

Hogy ha gyereket vállal egy házaspár, akkor az anya köteles a gyerek dolgait (ruhák, élelmiszer, gyógyszer, minden más) a GYES-ből finanszírozni, ők leadnak valamicske konyhapénzt (vagy azt se), és részükről letelt.

Nem kéne ugyanígy a férfinek is beszállni a költségekbe?

Sok ilyen történetet olvasni itt.

2018. febr. 13. 16:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Miért nem akarnak egyes férfiak anyagilag beszállni a gyereknevelésbe?"

Mert sok férfi zsigereiben úgy hiszi, neki nincsen köze a gyereknemzéshez, hiszen az a nőben nő.

Láttam egy dokumentumfilmet, ami a román abortusztilalomról és az illegális abortuszokban meghalt nőkről szólt. Ott egy férfi orvos mesélte, hogy számtalanszor álltak előtte teljesen értetlenül megrökönyödött férjek, hogy mért halt meg a feleségük, és látszott rajtuk, hogy nem értik, hogy nekik mi közük van ehhez az egészhez.

Azt hiszem, ez a zárójelenet a filmben.

2018. febr. 20. 15:13
 22/35 anonim ***** válasza:
Az a baj h a nő a kar a gyereket legtöbbszőr a férfi meg d--ni élvezni.. Ha a férfiak elkötttrhetnék magukat,90% holnap megtenné.
2018. febr. 20. 15:24
 23/35 anonim ***** válasza:
22: Sajnos nem. Én nagyon szeretnék elköttetett férfit, ezért szoktam velük beszélgetni erről, de ők hallani sem akarnak ilyenről. Volt vagy 10 év Magyarországon a közelmúltban, amikor ennek semmi akadálya nem volt, és nem igényelték az emberek, itt a Gyakorin is volt erről vita, nők is védték a férfiakat, hogy mégis nők hogy várhatnak el ilyet. Most is elég 100 km-t utazni ehhez a beavatkozáshoz, nem elérhetetlen, de nem teszik meg.
2018. febr. 20. 15:32
 24/35 anonim ***** válasza:
22: Ez a téma is olyan mint az alapjövedelem, a többség egyszerűen túl ostoba ahhoz, hogy belássa, hogy ez neki miért jó, és kézzel-lábbal tiltakozik ellene.
2018. febr. 20. 15:33
 25/35 anonim ***** válasza:

22: Megtaláltam a pontos számokat is, 41 férfi végeztette el 5 év alatt, amíg feltételek nélkül lehetséges volt.

[link]

2018. febr. 20. 17:41
 26/35 anonim ***** válasza:
nem elérhetetlen, de nem teszik meg. Nem helyette inkább mindenkit felcsinálnak, az összes hézagtöltő barátnőt aztán lelépnek.. Mondjuk a nők többsége buta sajnos h nem látja át a helyzetét h csak ingyen luk,amig jon a pasinak más v jobb. És sajnos becsuszik,mert azt hiszik h a baba megoldás.
2018. febr. 20. 17:51
 27/35 anonim ***** válasza:

26: Most ezt mondod, de ma mégis ezt jelentetted ki: "Ha a férfiak elkötttrhetnék magukat,90% holnap megtenné."

Amúgy a női motivációval nőként baromira nem értek egyet. Szerintem a nő motivációja az, hogy szerelmes a férfibe és élvezi vele a szexet. Ennyi. Nincs átlátnivaló itt, mert tök irreleváns, a férfi mit akar vele kezdeni, ha egyszer vele van, és a nő így kiélvezi a szerelmet. Nem kell ebbe hátsó dolgokat belelátni, hiszen egy kedvesi kapcsolat élvezetes, a legélvezetesebb dolog a világon, nyomába nem ér semmi.

2018. febr. 20. 18:01
 28/35 anonim ***** válasza:
Hát ha neked az kevesi h használnak mig nem találnak jobbat,hát egésszégedre..
2018. febr. 20. 18:02
 29/35 anonim ***** válasza:

.. erre írtam az előzőt válaszul: " a nők többsége buta sajnos h nem látja át a helyzetét h csak ingyen luk"

Szerintem a nő az ingyen fsszal ugyanolyan jól ki van fizetve, mint a férfi az ingyen lukkal, maradjunk ennyiben.:) Vagy még sokkal jobban, hiszen a nőknek sokkalta nagyobb élvezet a szex, mint a férfiaknak.

2018. febr. 20. 18:03
 30/35 anonim ***** válasza:

28: Igen, képzeld, semmi nem érdekel más a földön, mint hogy szeretkezhessek azzal, akit szeretek és kívánok. Nincs más, ami csak nyomába is érhetne ennek a beteljesülésnek, ez az élet értelme.

Mégis mi egyebet akarna egy nő egy férfitől? Nem értelek.

2018. febr. 20. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!