Nyitottak már rátok közben? Mit csináltak, mondtak? (kort is kérlek)
23 évesen már nincs kinek magyarázkodnod
neki sokkal inkább a kukkolás miatt.....
a kérdésedre válaszolva: épp pár napja a párom kamasz lánya,aki velünk él
nem volt konkrét akció, épp csak belekezdtünk volna, ő meg kissé szeleburdi kopogott és benyitott. Persze olyan dolgot mesélt el,ami 16 évesen nekem sem várhatott volna, közben látta,hogy mind a ketten meztelenül merevedtünk bele egy kis összebujós-simizős előjátékba. Elröhögte magát, bocsánatot kért, aztér gyorsan elmesélte amit akart és kiment.
Másnap megint bocsánatot kért ,de megnyugtatuk,hogy semmi pótolhatatlan nem történt :):):)
jó fej kiscsaj nagyon szeretem, bár minden erőmmel azon leszek,hogy ilyen ne forduljon elő többet(szerintem ő is),mert azért annyira nem kéne neki ezt még így élesbe kapnia. van elég baja a hormonjaival :)
háát...nálunk is volt pár illen
de főleg barátoméknál szokott ez lenni mert az én muterom ilyen téren óvatos h. nehogy ránk nyisson :)
egyszer olyan volt hogy nagyon hideg volt meg vihar is...gondoltuk felmelegítjük egymást ahogy naponta többször :)
neki nem sok kell hogy beizguljon..elég ha megölelem...de nekem több kell
szóval lement kicsit kényeztetni a takaró alá...amikor benyitott az aranyos kis anyósnénim hogy mennyen ki a barátom és zárja be a zsalukat mert csapkodja a szél :)
mondanom sem kell én ugy ahogy voltam lefagytam...anyós is ahogy meglátta kicsi fiát a takaró alól előbújni :)
írva nem olyan cikisen hat de élőben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!