Tudnátok segíteni? Facebookról van szó.
Figyelt kérdés
Nevelőapámnak van nője anyukám mellett, és valamit kellene csinálnom. Például letörölni a csajt, vagy letiltani a beszélgetést vagy valamit, így minkét fél azt hinné, hogy a másik csinálta. Vagyis remélem. Csak attól félek, hogy nem derülne ki, hogy én voltam?
Adjatok kérlek jobb ötletet is, ha van. Ti mit csinálnátok?
17/L
2018. febr. 10. 18:11
11/16 anonim válasza:
Azt hiszem erre a problémára nem ez a megoldás.
12/16 anonim válasza:
Szerintem ez helyett meg kellene anyádnak mondani, aztán valamerre alakulni fognak a dolgok. Főleg ha nevelőd az illető.
13/16 anonim válasza:
Apukád hazug jellem, kettős életet élt eddig is, és fog élni ezután akkor is, ha összeveszíted őket. Ez a probléma, nem a nő.
Nő nélkül is ilyen marad az apád, ez kiderülhet pénzügyek vagy más kapcsán is, anyukád ugyanúgy összeroppan akkor. Erre neked nincsen ráhatásod.
14/16 Zoli780806 válasza:
Ne avatkozz bele, az a legjobb döntés
15/16 anonim válasza:
14: Miért jó? Ez az egyik főbűn, a jóra való restség.
16/16 anonim válasza:
pedig az a megoldás hogy elmondod. nálunk is az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!