Miért van az, hogy le kell tiltani néhány "barátaimat" Facebookról, hogy neki jó legyen?
Barátomat nagyon zavarja néhány ember, és azt kéri , hogy tiltsam le, pedig alig beszélgetek velük, sőt az egyik aki az általánosba jártunk egy suliba, 1 évvel van alattam. A másik pedig távoli ismerősöm, havi 1-2x szoktunk beszélni, általába iskoláról. És ez neki zavar, féltékeny, pedig megmondtam neki, hogy én őt választottam, nem senki mást, többiek is tudják , hogy van barátom, tiszteletbe tartják.. Már több, mint 1 év 3 hónapja vagyunk együtt! :)
Hogy is van ez!?
Másoknál is ez van!?
17/L
ez röhej, sosem kértek tőlem ilyet
a barátod egy szánalmas lúzer, aki irányítani akar
ne engedd neki, mert te is az leszel
Az ilyen ember először féltékenykedik, utána uralkodik rajtad. Beleszól a hajviseletedbe, az öltözködésedbe, a pályaválasztásodba, a gyerekeid számába HA HAGYOD!
Most kell leállítani vagy végleg elküldeni, bármennyire is fáj!
Azért van ez, mert azt hiszitek hogy ami a FB-on történik, az a fontos és ez elég szomorú.
Én kb 6 éve töröltem magam.
Inkább két órával élőben tovább bújok a bnőm (im) combjai között, mintsem a FB-on vagy Messengeren lógjak és figyelgessek bárkit. Ha kiváncsi vagyok rá (juk) felhívom őket telefonon, na ez most az újdonság igaz ?
Pedig mennyivel élvezetesebb :-)
Féltékeny.->Ez neked nem jó.
Az féltékeny, aki nem bízik magában.
Erősíts meg magában.
a) ha túl jól csinálod-> otthagy
b) rosszul csinálod-> pokollá teszi az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!