Hogyan vígasztaljam, ha én is folyton elgyengülök, sírvafakadok?
Figyelt kérdés
Tegnap délután kaptuk a hírt, hogy meghalt a férjem édesanyja:'-( Én is nagyon szerettem, ezért nagyon sírtam, de Ő sokkot kapott és nem fogta fel rögtön. Még vígasztalt is... Viszont amikor tudatosult benne, hogy mi történt, akkor iszonyatosan zokogni kezdett, még sosem láttam ennyire sírni:( (Ne kérdezzétek, hogy "miért, mit vártál?!", mert nagyon is tudom, hogy ilyen esetben így reagál az ember! Megöleltem és mondtam neki, hogy "Nyugodtan sírd ki magad!", de sajnos én is ugyanúgy sírtam Vele..... Hogyan erősítsem Őt, hogyha én is elgyengülök... így nem lehet:( Nagyon fontos nekem, hogy minél hamarabb jobban legyen, akár csak egy kicsit is!! Tudom, ez hosszú folyamat lesz, de nagyon nehéz nézni, hallgatni, ahogy siratja az édesanyját és így nem tudok erős maradni, viszont így támogatni is nehéz.... Mit tegyek? Ő 32, én 31 éves vagyok.2010. jún. 7. 14:25
11/12 anonim válasza:
Nem kell mindig erősnek lenni. Talán az, hogy a párod látja rajtad, hogy téged is nagyon mélyen érint az anyukája halála, szóval ha látja, azt, hogy mennyire nagyon szereted őt, mert az ő fájdalma téged is kiborít, az valahol neki megnyugtató. Így legalább érzi, hogy te biztos mellette állsz. Nem kell mindig minden helyzetben erősnek lenni. Megoldjátok, túl lesztek rajta.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 00:51-es és a 09:16-os válaszadóknak is!
2010. jún. 11. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!