Van itt olyan fiatal akinek a szülei nagyon idősek vagy épp nagyon maradiak? Hogy bírjátok?
Nekem a szüleim nagyon idősek és maradiak is! Na, de megyek, mert kész a bauxitfőzelék!
76/L Babi néni
Az enyémek csak maradiak
Küzdök minden erőmmel
Az apám 40, anyám pedig 33 évvel idősebb tőlem. Kölcsönösen igyekszünk, igyekeztünk elfogadni a másik hozzáállását a dolgokhoz.
A legrosszabb a nagy korkülönbségben, hogy elég nagy esély van arra, hogy az ember fiatal még, amikor elveszti a szüleit, pl. én 27 voltam, amikor meghalt az apám. Szóval örülj, hogy megvannak és igyekezz kompromisszumot találni velük.
Az én szüleim is sokkal idősebbek. Fiatalabb koromban sokan azt hitték, hogy a nagyszüleim, mert a suliban mindenkinek fiatalok voltak a szülei.
Akkor szégyelltem ezt a helyzetet nagyon. Felnőtt fejjel már csak nevetek. Örülök,hogy van egy drága, kedves édesanyám, tök mindegy hány éves.
Manapság pedig nem furcsa egyáltalán, mert sokan szülnek később.
Ja és persze, hogy maradiak, ebből következik, de a maradiságuknak köszönhetem, hogy erkölcsösnek, tisztességes embernek neveltek. Még, ha akkor szar is volt, hogy nem engednek sehova, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!