Apám "féltékeny" a Barátomra. Tényleg ennyire "bunkó" vagyok? (lent)
Apám ma bejött beszélgetni és mondta hogy mostanság csak X-el vagyok (Barátom), és Vele meg sose ... ha lenne valamilyen közös program, én azt mondom, hogy inkább most nincs kedvem, stb, mert X most ér rá...és tudom, hogy talán többet kéne apámmal lennem. De nem akar túlságosan kisajátítani? Vagyis mondta, hogy nem akar kisajátítani, de kicsit mégis úgy érzem ... próbáljak vissza venni magamból kicsit? :S (Mármint, hogy ne legyek annyit X-el)
14/L
"Hát nem vagyok tapasztalatlan" - hű, a 14 éves nagylány, azta...
Komolyan vége lehetne már ennek a hülye divatnak, sokszor bosszantó, hogy lépni sem lehet a diszkóban az általános iskolás csitriktől, akik k.rvának öltözve és sminkelve vonaglanak össze-vissza... persze ők is mind tapasztaltak nagyon...
Nem vagyok k*rva. Nem járok diszkóba. Egy szóval se írtam azt, hogy NAGYON tapasztalt vagyok. Koromhoz képest épp eléggé.
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!