Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám "féltékeny" a Barátomra....

Apám "féltékeny" a Barátomra. Tényleg ennyire "bunkó" vagyok? (lent)

Figyelt kérdés

Apám ma bejött beszélgetni és mondta hogy mostanság csak X-el vagyok (Barátom), és Vele meg sose ... ha lenne valamilyen közös program, én azt mondom, hogy inkább most nincs kedvem, stb, mert X most ér rá...és tudom, hogy talán többet kéne apámmal lennem. De nem akar túlságosan kisajátítani? Vagyis mondta, hogy nem akar kisajátítani, de kicsit mégis úgy érzem ... próbáljak vissza venni magamból kicsit? :S (Mármint, hogy ne legyek annyit X-el)

14/L

2010. jún. 6. 15:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
+ Ilyen korban az ember már nem mindig csak az Apjával akar lenni. :/
2010. jún. 6. 15:06
 2/12 cheesysnail válasza:
74%
Az apád rájött, hogy nem ő az egyetlen férfi az életedben, (ne értsd félre). Persze, hogy féltékeny a barátodra, de majd megszokja őt is, meg a tényt, hogy a kicsi lányát más is szereti.
2010. jún. 6. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem te 14 évesen még kislány vagy ehhez. Nem ahhoz, hogy van barátod, mert legyen, nekem is volt ilyen korban. De ahhoz hogy apádat elfelejtsd, még fiatal vagy. 14 évesen kislány vagy, mégha úgyis érzed, hogy "énmár igenis nagylány vagyok" Majd ha 15-16 leszel, akkor mondhatod, hogy nagylány lettél, 18 évesen pedig felnőtt. :) De ezt meg ne akard minél előbb betölteni, mert hidd el, addig jó, mig kicsi vagy. :) Próbálj meg apáddal is kitalálni közös programokat, ne csak X-el, mert ez neki tényleg rosszul eshet. És ne X-hez igazodj, hanem apádhoz. Hidd el. X csak egy fiú, akivel akár holnap is vége lehet, mert nem fog örökké tartani. Ebben a orban nem mondok többet 1 évnél, de átlagosan 1-2 hónapnál ahhoz, hogy együtt legyetek. Viszont apád ÖRÖKKÉ az apád marad, ő nem fog sose eldobni magától, eddig felnevelt, most te következel, hogy mindazt, amit tett érted, viszonozd neki. ;)

15/L

2010. jún. 6. 15:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

(Egyébként több, mint 2 hónapja vagyunk együtt.)

2010. jún. 6. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

haha jót röhögtem a 15 éves NAGYLÁNYON:D:D

Amúgy nekem is ilyen volt apuval, hogy féltékeny volt barátomra, ettől függetlenül nagyon szerette Őt,és még mindig kérdezi hogy mért nem vagyunk már együtt, meg amikor együtt voltunk sokszor Őt védte egy-egy vita alkalmával:)

Néha legyél apuddal, öleld át, puszild meg, érezze, hogy Őt is szereted. Gondolom eddig is jó volt a kapcsolatotok, biztos ezután is jó lesz.

Barátoddal meg sok boldogságot:)

2010. jún. 6. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
X mennyi idős? 30? ÉS különben is x-szel...
2010. jún. 6. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Azért ez már mekkora...

15 évesen osztja az észt a kedves válaszoló, hogy 14 évesen MÉG kislány, de bezzeg 1 év múlva, 15 évesen MÁR nagylány! Szánalmas és nevetséges!

2010. jún. 6. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó tippeket, tanácsokat kaptál, azokat fogadd meg!
2010. jún. 6. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Mellesleg már nem a kor a fokmérő, hanem az átmérő! A tapasztalat.. lehet, hogy a 14 éves lány még több kilincset fogott!:)
2010. jún. 6. 18:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok tapasztalatlan ... :D

És köszönöm a válaszokat.^^

(a 15 éves meg tényleg kicsit furcsa, hogy 1 év különbséggel ennyire oktat..na mindegy, azért Neki is köszi.)

És X nem 30 éves ... fél évvel idősebb nálam.

2010. jún. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!