Mi lenne a megoldás? Elmenni vagy maradni?
én mennék
a nyugodt családi élet minden pénzt megér
miattaok is és a párod miatt is, mert szerintem ugrásszerűen megjavulna a viszony anyósékkal
főleg ha úgy látod,hogy működne
biztos vagyok benne, hogy ha gondok lennének, majd akkor találnátok rá megoldást
a párod is benne lenne?
Ha a különköltözés miatt fel kellene áldoznod az egyetemi tanulmányaidat, akkor inkább valahogy tűrj még. Beleszólnak, hogy mit eszel? És ha külön tartanád a te kajádat?
Fiatalon szültél, emiatt ne ússzanak el az álmaid!
nem lebeszélni akarlak, tapasztalat és kívánom,hogy ne így legyen:
egy pici gyerek mellett, egyetemre járva a főzés-háziasszionyi teendőzés nagyonkemény dolog lesz
sajna valami mindig csorbát fog szenvedni
én abbahagytam a fősulit, pedig levelezőn csináltam,mert úgy döntöttem,hogy inkább a gyerek és a háztartás
nem követendő példa, most,hogy a gyerkőc már iskolás újra el fogom kezdeni,mert már önállób ő is, könyebb lesz így a tanulásra is figyelni
ezeket csak azért írom le, mert az anyósi segítség nem csak anyagiakban jöhet jól
habár ha jobban belegndolok nem kell ahhoz együtt élni,hogy segíteni tudjon :)
amit lerítam az nem von le számodra végkövetkeztetést, csak készülj fel rá lélekben,hogy nem lesz egyszerű
kívánom Neked,hogy sikerüljön a lehető legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!