Nektek is szar érzés ha a testvérednek lesz barátja/barátnője? 14L
Azt még megérteném, ha te lennél mondjuk 20 éves, régóta egyedülálló, és a 14 éves húgodnak lenne egy több hónapos kapcsolata...
De így ez hülyeség, ne haragudj!
Én megértelek,bár más korosztály vagyunk! :) Mind a két nővérem boldog párkapcsolatban él, én pedig még sosem tapasztaltam semmit ezen a téren. Engem nem zavar az,hogyha együtt vannak a párjukkal, egyáltalán, csak ha sokat vagy együtt párkapcsolatban élő emberekkel,nyilván eszébe jut az embernek,hogy de jó lenne ha...
18/L
Én megértelek, nekem is rossz érzés volt, hogy a tesóm 22 évesen férjhez ment egy 5 éves kapcsolattal a háta mögött, és 23,5 évesen babát szült, én ugyanennyi idősen nemhogy szűz voltam, de még csak nem is csókolóztam és nem fogtam senki kezét...persze hogy bántott, egy pancsernak éreztem magam...az első randim kb. 22 évesen volt...
Azonban két dolgot mondanék - lehetsz majd akárhány éves, akárhány kapcsolattal a hátad mögött, ha épp egyedül leszel huzamosabb ideig, akkor is előfordul majd, hogy vágyakozva, keserédes izzel fogsz a környezetedben lévő szerelmespárokra nézni. Ez nem féltékenység és irigység, csupán vágy a boldogságra.
A másik dolog, hogy még nagyon fiatal vagy, lehet hogy még évekig egyedül leszel. Nem attól leszel nagylány, meg nő, hogy pasid van, vagy hogy lefeküdtél valakivel. Hidd el van időd, nem kell meggondolatlanul belerohanni semmibe. Én most 27 éves vagyok, és a fentebb irtak ellenére nagyon kiegyensúlyozott most az életem, boldog vagyok, párkapcsolatban élek, az előző kapcsolataimból tanultam. Szóval, ha úgy alakulna, hoyg még pár évig nem lesz senkid, attól az még teljesen normális, ne érezd baleknak magad,csak azért mert már minden osztálytársnődnek van barátja (ln igy éreztem 17-18 évesen) minden kialakul, csak van akinél később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!