Miért esik rosszul, ha anyámat szidják előttem?
uh és megkérdezhetem hogy miért tagadott ki?
Ez nagyon durva, hogy nem szeret...:O
Szerintem csak az anyukád, és ha ő nem is, de te őt szereted még ezek után is...ezért esik neked rosszul hogy anyukádat szídják
Jézusom.. Nekem fájt olvasni amiket leírtál.
Azért fáj, mert az anyád. Bármit csinál, akármennyire azt érzed gyűlölöd, valahogy mindig szereted is.. Sajnos ugyan ez van az apámmal.. pedig ő nem csak szavakkal bántott...
Kedves Kérdező!
Szívből együttérzek veled - még ha valójában nem is tudom, milyen lehet ez. :(((
Kitartás!
És szerintem beszélj velük nyugodtan!
Mondd el az érzéseid! Úgy látom, szeretnek, figyelnek rád és jót akarnak! Akkor segíts nekik, hogy úgy csinálják, ahogy az neked jó!
Ülj eléjük, mondd el, mennyire nagyra tartod, amit tesznek érted. Mondd el, mennyire fáj az egész kapcsolatod Anyukáddal. Hogy tudod, hogy nekik is nehéz ehhez hogyan viszonyulni.
És végezetül kérd meg, hogy ne legyen ez téma mindig otthon. Mondd el, hogy neked az is rosszul esik, ahogyan ők beszélnek, amellé, ahogyan anya viselkedett és ezzel csak nehezítik a dolgod. Megérted az ő reakciójukat is, de próbáljátok inkább kerülni a témát és úgy élni, mint egy egyszerű család, akik jól vannak együtt!
Szerintem meg lehet velük beszélni, csak duzzogás, harag nélkül próbáld!
Drukkolok! És majd megírod, mi lett?
Ertheto h vmilyen szinten rosszul esik. Apukad bnoje pedig le a kalappal h igy gondoskodik rolad. Es nem azert mert a bnoje. Ez emberi oszton. Jo ember lehet. Anyukadat pefig ertheto modon szidjak. De beszelj veluk h ez neked a tortentek ellenere is rosszul esik vmilyen szinten.
Mondjuk en a helyedben nem is neveznem anyunak. Ilyet egy anya nem tenne. Mely fajdalommal olvastam h ez megtortent veled.
De mindennek ellenere biztos h rossz erzes lehet neked . De lehet csak a tortentek felhaborodasan is jobban esetleg etosebbeket mondanak. Nemileg ha belegondolsz joggal is. Ezt idegenkent is fajdalommal es dobbenten olvasom. Ok is mash elik meg es te is. Ehgez ido kell h feldolgozd. Ha az ilyet fellehet. Ha a facen letiltogat azt utana bejelol biztos nem jelolnem vissza. Ha kommunikalni akar veled ott a hagyomanyos csatotna. Egy "anya" ne a facen kommunikaljon a sajat fiaval.
Beszelj veluk mond el az erzesid
Nagyon érzékeny lelkű fiatalember lehetsz, ha a történtek ellenére így érzel. Nekem apám ilyen, de nekem már tieznéves koromban sem esett rosszul, ha Anyám családtagjai szidták előttem. Annyi a különbség, hogy én sem vagyok kíváncsi rá. Ha a face-n bejelölne, biztosan elküldeném melegebb éghajlatra.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!