"Szerencsés vagy, amiért már nincs anyósod. "?
Azt hogy ö tudja... aza anyja nyilván egy hülye nö volt, akivel.jobb ha nem találkozol.
A kedvesemnek nincs szerencséje, egyrészt mert az édesanyámat nem ismerheti de a barom.mostohaanyámat meg igen, sajnos :(
Hát nem tudom. Akármilyen is volt az anyja, igy beszélni egy halottról.... Az más lenne ha mesélne róla ha rossz ember volt az anyja, vagy rossz dolgokat élt át mellett- akkor mindent megtennék hogy támogassam, túl tudjon lépni az őt ért rossz élményeken. De itt gyakorlatilag örül a saját anyja halálának, és igy, ebben a kontextusban őt minősíti- nem éppen dicséretes módon.
Amúgy meg elgondolkodnék, hogy az anyját szidja -e egyáltalán, vagy engem tart "rossz asszonynak" mert nem tolok mindent alá, és úgy gondolja-e hogy az anyja - szerinte jogosan - kiszekálna engem a világból?
Mindenki abból indul ki, hogy a saját anyjáról mondott rosszat.
ÉS mi van, ha a kérdezőét minősítette? A kérdező anyja rossza anyósa a férjnek, ezért legyen boldog a kérdező.
Én is pont arra gondoltam mint a 6os! Lehet hogy ezzel a felesége anyjára célzott..
Mivel nem tudjuk ezt milyen szövegkörnyezetbe mondta,igy nehéz megmondani mire gondolt
Ha azt mondja a feleségének hogy "anyósod" akkor nyilvánvalóan a saját anyjáról beszél.. Hiszen nem anyósoMat mondott.
Ha a kérdező anyjáról beszélt volna, akkor simán azt mondta volna hogy anyád, vagy anyukád.. nem anyósod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!