Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek joga van beleszóln...

Szerintetek joga van beleszólni a családnak, egy felnőtt ember magánéletébe?

Figyelt kérdés

2017. dec. 27. 20:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
a kapcsolatban előforduló vitákra gondolok
2017. dec. 27. 21:31
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
Milyen kapcsolat, milyen viták, milyen idős embernél?
2017. dec. 27. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha párkapcsolati gondok, és nem akarja a felnőtt ember, hogy a család beleszóljon, akkor élje úgy az életét, hogy a család számára ne derüljön ki, hogy vannak - és hogy milyen fajta - problémák.
2017. dec. 27. 21:39
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

Nem is arra gondoltam hogy sörözni nem engednek el, hanem sok szülő szeret beleszólni hogy a gyerek 25-30 évesen is kit visz haza.

2017. dec. 27. 21:43
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

11: miért tudnak a szüleid a párod és közted lévő vitákról?

Nem kell kiteregetni. Ha elmondod nekik, akkor természetes, hogy elmondják a véleményüket.

Én sose szoktam a szüleimnek elpanaszolni, ha valamin vitázunk. Minden kapcsolatban vannak viták. Ezeket meg lehet oldani. De nem mondom el a szüleimnek, mert nem akarom, hogy ezek alapján ítéljék meg a páromat.

2017. dec. 27. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
47%

MamaHotel lakója vagy?

Akkor az ő szabályait kell betartanod,

Ténykedéseddel szégyent hozol családodra?

Joggal tehetnek megjegyzést, egészen a kapcsolat megszakításáig.

Ez MamaHotelnél azt jelenti, hogy nem szólnak bele, mit csinálsz, de menned kell a házból.

2017. dec. 27. 22:48
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Honnan tudnak a szüleid a párkapcsolati problémáidról? Elmondod? Vagy lebuktál, hogy megcsaltad? Könnyebb lenne tanácsot adni, ha nagy vonalakban tudnánk, hogy miről van szó.
2017. dec. 27. 23:23
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

"2-es, ez nagy tévedés.

Nekem haza kellett költöznöm 30 évesen, mert úgy alakult a magánéletem, hogy ez a megoldás maradt.

Akkor úgy gondolod, hogy 30 évesen anyámék beleszólhattak volna bármibe is? A magánéletembe? Pl nem mehettem volna moziba vagy időben haza kellett volna érnem? Ne viccelj már!"

Képzeld el, hogy ez pontosan így van: beleszólhatnak!

Mivel az ő házuk és az ő életük, ezért köteles vagy alkalmazkodni hozzájuk.

Például én is 30+ éves vagyok már, de ha hazamegyek, akkor tudomásul veszem, hogy alkalmazkodni kell a szüleimhez, például nem mászkálhatok és nem zajonghatok éjjel, mert akkor felébrednek, nem fognak tudni visszaaludni és nem fognak miattam kialvatlanul dolgozni menni, például.

De egyeseknek minden a pofájára fér, otthon élősködnek és még nekik áll feljebb. Eszem megáll.

2017. dec. 27. 23:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Miben korlátoznak?
2017. dec. 28. 00:24
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

"#4

Nem is arra gondoltam hogy sörözni nem engednek el, hanem sok szülő szeret beleszólni hogy a gyerek 25-30 évesen is kit visz haza."

Ha a 25-30 eves a mamahotelben lakik, mert hulye ahhoz, hogy onallo eletet eljen, akkor a szulonek joga van megtiltani, hogy bizonyos egyedeket ne vigyen a hazaba a hulyegyereke. Vagy a hulyelanya ne nyisson bordelyhazat napi ot kuncsafttal a kisszobaban, a konyhan vagy a nappalin keresztul maszkalva, a furdokadamban zuhanyozva es hasznalva a torolkozoimet. Szoval, ha mamahotelben laksz, akkor te alkalmazkodsz a szuleidhez es nem ok tehozzad. Ha nem tetszik valami, akkor koltozz el.

2017. dec. 28. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!