Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így az anyukám?

Miért viselkedik így az anyukám?

Figyelt kérdés

Hetente háromszor járok edzésre, ahova, mivel rossz környéken van a tornaterem, viszek magammal mobilt, hogy szólni tudjak, ha később fejezzük be, stb, érkezéskor kell küldenem egy smst, hogy megérkeztem. A telefonomat az egyik lány véletlenül eltette az edzőcuccával együtt, hogy hogy került ki a táskámból, azt nem tudom, de nem is lényeges. Azt hittem, elveszett, megmondtam, hatalmas balhé lett, anya üvöltözött, hogy hogy lehet ilyet csinálni. Nekem valószínűleg nagyobb veszteség volt, mint neki, nekem az eszmei értéke miatt fájt a dolog, nem is neki kellett volna újat vennie. (Ilyesmikre zsebpénz és/vagy nagymama.)

Letiltatta a mobilt, megértem, hogy bosszús volt, hiszen neki kellett sorban állnia. Két nappal később a kislány anyukája megtalálta a cuccában a telefont, mivel aznap oszt. kirándulás miatt nem mentem edzésre, anyának kellett érte mennie. Örültem, hogy meglett, állítása szerint ő is.

Csakhogy vissza kellett volna kapcsoltatni a készüléket (azt is letiltatta), amihez újra sorban kellett állni. Megköszöntem és mondtam neki, hogy nagyon rendes, nem maradt el. Csakhogy nem kapcsolták vissza, valami félrement, most újra el kellett mennie a boltba, ismét hatalmas kiabálások közepette hagyta el a lakást.

Én teljesen megértem, hogy mérges és a háta közepére kívánja az ügyintézést, de én nem csinálhatom meg, akkor a köszöneten kívül mit vár? (A telefon az ő nevén van a kártyával együtt, amikor vettük, még nem voltam tizennégy éves.) Nem azt mondom, hogy ne haragudjon, mert én is haragszom magamra, meg kellett volna néznem indulás előtt, hogy megvan-e mindenem, de azért nem kellene úgy tennie, mintha direkt azért kevertem volna az edzőtársam cucca közé a mobilt, hogy neki gondot okozzak. Nem érzem igazságosnak, hogy ennyire kiabáljon és veszekedjen velem, főleg, hogy ezelőtt soha semmi értékeset nem vesztettem el, értéktelent is alig, például kesztyűt.

Szülők, ti hogyan reagálnátok?

Szerintetek miért viselkedik így, vagy mit vár tőlem?

14/L

2010. jún. 3. 14:55
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
Szia. Én pont egy ilyen anyuka vagyok, mint a te édesanyád. Lányom rátaposott a képernyőérintős mobiljára, ami alig volt 3 hónapos. Az ára egy tv-vel vetekedett, de boldog voltam, hogy örömet szerezhettem neki, mert más gyerek nem kap ilyen drága mobilt. Én sirtam, amikor tönkrement, mert úgy éreztem nem becsüli eléggé a dolgait. Nehéz egy anyának hidd el, nem csak egy kamasznak lehetnek gondjai. Munka után örülök, ha a saját dolgaimat el tudom intézni, nem még a kamasz lányom ügyes-bajos dolgait intézni. Figyelj egy kicsit jobban a dolgaidra, terhet veszel le ezzel az édesanyád válláról.
2010. jún. 4. 09:05
 22/28 anonim ***** válasza:
51%

18.05:

Neked addig legkisebb patália,amíg más rak rendet utánnad,más veszi meg a holmiaidat ,más intézi az ügyeidet.

Aztán,amikor majd egy sima felsőoktatási felvételit nem tudsz(tok) magatoknak elintézni,akkor majd megérted...

2010. jún. 4. 10:28
 23/28 anonim ***** válasza:
ma 09:05, az nem zavar téged, hogy teljesen MÁS dolog a kettő?? Most ide azért írtad be, hogy sajnáltasd magad vagy mi van?? A lányod rátaposott a telefonra, az meg tönkre ment, a kérdezőnek meg eltűnt 2 napra mert az edzőtársa elpakolta VÉLETLENÜL és az anyja azon hisztizik, hogy jaj állhat sorba, hogy levegyék a simkártyáról a tiltást... Felfogod, mi a kettő között a különbség? Ha te a TÖNKRETETT telefon miatt kivered a balhét, az egy normális dolog és a helyedben max egy 5ezer ft-os telefont kapna következőnek a gyerekem, de az, amiért a kérdező anyja kiverte a hisztit, undorító és szánalmas. Aki ilyen, az ássa el magát, ennyi.
2010. jún. 4. 11:38
 24/28 anonim ***** válasza:
11.38:aki annyira nem bír vigyázni a holmijára,hogy más simán el tudja pakolni,ráadásul utánna nem kérdez körbe mindenkit,hogy nem látták-e a holmiját,annak nem való.Még 5000 ft-os sem.
2010. jún. 4. 11:55
 25/28 anonim ***** válasza:
Kedves 10:28-as, egyetemista, albérletben élő 20 éves nő vagyok. Azt hiszem, magamra takarítok, el tudtam intézni teljesen egyedül a felsőoktatásba való jelentkezésemet, és magamnak veszem a holmijaimat. De köszönöm a kioktatást.
2010. jún. 4. 14:57
 26/28 A kérdező kommentje:
Már elrendeződött a dolog, köszönöm a válaszokat. Ha ott észreveszem, hogy nincsen meg, nyilván körbekérdezek mindenkit, csak otthon tűnt fel és fel is hívtam mindenkit, akinek megvolt a telefonszáma. A kislányét, aki összefogta a ruháival, nem tudtam, mert sokkal fiatalabb nálam.
2010. jún. 4. 15:50
 27/28 A kérdező kommentje:
Egyébként figyelek a cuccaimra, és anyukám nem dolgozik, háztartásbeli, van ideje ügyintézni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ő ideje semmit sem ér és nyugodt szívvel küldöm a szolgáltatóhoz, hanem azt, hogy szerintem nálatok más a helyzet. (Mellesleg a telefonom nem ment tönkre és nem került annyiba, mint egy tévé.)
2010. jún. 4. 15:54
 28/28 A kérdező kommentje:
11:55 Nem piszkálásból kérdezem, de egy tornateremben, edzés közben hogy kell vigyázni a telefonra? (Nincsen se öltöző, se zárható értékmegörző.) Abban egyetértek, hogy meg kellett volna néznem, hogy mindenem megvan-e, meg is szoktam, most valamiért elmaradt.
2010. jún. 4. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!