Anyukam 57 eves. Volt egy szivmutete nem olyan sullyos. Mostanaban olyan fura. Ossze vissza beszek fura a tekintete. Lehet h a faradsag nem tudom. 14 eves vagyok felek h elveszitem mar sirok a gondolattol is. Mar azon gondolkozok hogy hogyan tudnam feldolgozni ha meghalna. Mit tegyek? Nagyon felek.
Lehet általános kimerültség, ezen lehet könnyen segíteni. Még arra tudok gondolni, hogy ez valamilyen pszichés rendellenesség tünetei, amik ugyan borzasztó kellemetlenek tudnak lenni, de a legritkább esetben halálosak. (szuicid hajlam esetleg előfordulhat). Esetleg anyukád nem szed kicsit sokat Frontinból, Rivotrilból, Rilexből... ? Azok túlzott szedése is lehet a dolog hátterében.
2017. dec. 24. 20:41
3/13 anonim válasza:
Bmeg 2-es most pont a szar helyesírása a probléma?
Szerintem kérdezz rá, hogy minden rendben van e az egészségével? Mondd meg neki, hogy mindent elmondhat neked.
Remélem minden okés lesz :)
2017. dec. 24. 20:44
4/13 anonim válasza:
A 2 es válaszolónak is csak gratulálni tudok, ilyenkor a helyesirást firtatni
2017. dec. 24. 20:48
5/13 anonim válasza:
Szerintem a szívéhez ennek közvetlenül nincs sok köze. Lehet gyógyszer mellékhatása is, gondolom a szíve miatt szed ezt - azt.
A félrebeszélés más eredetű szokott lenni tapasztalataim alapján, de ötletelgetni nem kell, felesleges. Kérdezz rá esetleg, hogy tudja-e, mitől lehet.
2017. dec. 24. 20:54
6/13 anonim válasza:
igen, meg fog halni, DE remélhetőleg csak sok-sok hosszú év múlva.
Nagyon remélem neked nem kell átélned ilyen fiatalon a halállal járó szörnyűséget.
Fel a fejjel, nem kell félni, nem lesz semmi gond.
2017. dec. 24. 20:55
7/13 anonim válasza:
Valószínűleg csak kimerültség, amire a karácsony előtti készülődés rátesz egy lapáttal. Biztosítsatok neki minél stresszmentesebb környezetet.
2017. dec. 24. 20:56
8/13 anonim válasza:
Ha nem volt olyan súlyos a szívműtét, valószínűleg nem amiatt vannak most problémái.
Az is lehet, hogy az édesanyád kimerült.
22/N
2017. dec. 24. 21:10
9/13 A kérdező kommentje:
Es nem tudom hogy a gyogyszeriben mik vannak. De nem hinnem hogy attol van mar tobb mint fel eve szedi es eddig semmi baj nem volt.
2017. dec. 24. 22:05
10/13 anonim válasza:
Miért nem kérdezel rá? Az össze-vissza beszélés egyébként inkább agyi infarktus elöjele, mintsem szivbetegségé. Ne azon agyalj, hogy hogyan fogod feldolgozni az elvesztését, hanem azon, hogy miként tudod levenni a tehet a vállárol, ha valoban tul van terhelve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!