Adnád a gyermekednek a Helga nevet?
Ha igen miért? tetszik?Nem tetszik? Ha tudjátok, indokoljátok is meg :)
Milyen embert képzeltek el egy ilyen név mellé?
Előre is köszönöm:)
Szia
Tényleg nem. Amíg ovis, addig meg annyira öreges sztem. Felnőttkorba jó, de az még sok idő.
Egyetértek:D Koravénnek érzem én is.Bár már kezdek belenőni a 18ammal :D
Amúgy a becézését szeretem, Helinek hívnak az meg annyira aranyos :)
Én nem adnám, nem tetszik. Nekem túl idegennek, távolinak, olyan... "tömörnek", "zártnak" hangzik, pedig kedvelem az óészaki eredetű neveket. :)
És kicsit nehéz elképzelnem, hogy a Helga nevű ismerősömet hogyan becézték kisebb korában. :S
Miatta a név hallatára egy kb. 1.80 magas lány jut eszembe, nagy, kerek idomokkal, enyhén hullámos barna hajjal, divatos ruhákban feszítve. Sajnálom, ez van. :/
1,75 magas vagyok:D nem vagyok kövér de azért van formám :) Csak hogy ne elöl deszka hátul léc legyek,
A név az germán eredetű.
A jelentése egészséges, boldog. :)
Egéybként hullámos barna hajam volt amíg átnem váltottam feketére :D
Ja és nem vagyok nagyképű, meg ilyesmi.És a nevemmel ellentétben nyitott vagyok :)
engem helgának hivnak, és én utálom ha helinek becéznek... én helga vagyok, és kész:) am nekem tetszik, csak kár h nem lehet normálisan becézni...
és 160 cm, elég vézna vagyok, és nem rendelkezem nagy idomokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!