Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék túllépni vagy...

Hogy tudnék túllépni vagy feldolgozni? Egyáltalán ezt tegyem?

Figyelt kérdés
A napokban találtam a férjem email-jei között amint egy özvegy nőnek mindenféle bókokat és szép, bódító dolgokat írt. Egyértelműen kiderült az is hogy még nem történt semmi. Én úgy éreztem tökéletes a házasságunk és szeretjük egymást és azonnal számon kértem hogy mi ez?!? Erre ő beismerte hogy nagyon hibázott csak kiváncsiság hajtotta hogy tetszik-e másnak stb. stb. értelmetlen kifogások. Felhívta a nőt és elmondta hiba volt az email, csak engem szeret ésélete legnagyobb hibája volt neki üzenni... Engem mardos a gondolat, mi lett volna ha nem bukik le az elején? Hogy bízzak ezután? Mondtam neki én lépek ha meg akarja próbálni vele vagy időre van szüksége de erről hallani se akar, azt mondta nincs min gondolkoznia egy életre megbánta ezt a botlást és bebizonyítja hogy bízhatok és soha többet nem lesz ilyen. Ti hinnétek neki? Ti meg tudnátok bocsátani? Túl tudnátok lépni ezen? Mert én azóta lelkileg padlón vagyok, ezt álmomban se gondoltam volna. Mit csináljak? Nagyon szeretem a férjem és minden napunk csodálatos (szerinte is) ezért is érzem magam ennyire "leforrázva".
2010. jún. 3. 11:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
bocsáss meg neki.szerintem megbánta.amúgy meg nem értem azt hogy miért azzal jönnek sokan minek kell beleolvasni valakinek az emaileibe.Miis olvasuk egymás levelezéseit a párommal,szerintem ebben semmi rossz nincs,totál megbízunk egymásba. Neked meg szorítok hogy rendeződjön az életed,És tényleg egy szélhámos,kicsapongó pasi nem ilyen,hidd el tapasztalatból mondom.Sajna én ilyenhez mentem hozzá,ilyennek szültem gyereket.És lettem 25 évesen elvált anyuka....
2010. jún. 3. 15:22
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le a férjeddel és beszéljétek meg, hogy kinek milyen igénye van, és mi volt az ok amiért ezt tette.

Meg azt is h ha valakinek, bármi gondja kételye lesz azt rögtön meg kell beszélni.

Én ilyen párkapcsolatba élek és minden működik tökéletesen

2010. jún. 3. 15:35
 23/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a véleményét! Az összes megfontolandó és minden hozzászólásnak örülök, szükségem is van rá(tok)!
2010. jún. 3. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:
68%
Legközelebb mi lesz ha nem lépsz közbe?? Baj van ez lényeg. Ha tökéletes lenne a házasságotok nem írna más nőnek. Derítsétek ki mi az, beszéljetek különben előbb vagy utóbb belép a 3. fél.
2010. jún. 3. 18:17
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
Pasizz. Hidd el. Aki egyszer elkezdi a csajozást, az nem fog leállni utána se. Max. hű marad majd egy évig, aztán megint kíváncsi lesz hogy kinek tetszik majd.......meg kibe illik még bele a farka...
2010. jún. 3. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!